A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány

Levelezési cím: 1092 Budapest, Ráday u. 32. I. em. 3.
+36-1-781-3236
info@magyarforum.hu
Soros szatócsboltja, vagy nemzetek Európája

Nem mindegyNem engedünk az erőszaknak

Ha engednénk az EU új migránsszabályozási javaslatának, akkor Magyarországnak több mint 10 ezer embert kellene befogadnia, ami a családegyesítési kötelezettséggel együtt már 20 ezer ember, s az ő ellátásuk évi 90 milliárd forintos költséget jelentene az országnak.
Ahhoz, hogy Magyarország bármire képes legyen az elkövetkező négy évben, nem engedhet be egyetlen migránst sem, és a nemzetbiztonsági kockázat miatt ki kell tiltani az országból mindenkit, aki bevándorlás-szervezéssel foglalkozik.
Ha sikerül megvédeni az országot, akkor reálisan elérhető minden évben a 4 százalékos gazdasági növekedés. Akkor évente emelkedhet a minimálbér, minden évben lehet nyugdíjemelés és nyugdíjprémium. A hölgyek 40 évnyi munka után nyugdíjba vonulhatnak. Emelkedhet a családoknak járó adókedvezmény. Akkor 2018-2022 között sor kerül a munkáltatói adóterhek csökkentésére. Megvalósul végre a célunk, a magyar munkaadói járulékterhek lesznek a legalacsonyabbak a régióban.
A miniszterelnök 2018-as gazdasági évnyitón tartott beszédének egyik kulcsmondata: ha Magyarország nem válik bevándorlóországgá, akkor fejlődni fog, ellenkező esetben viszont visszalépés, hanyatlás, megtorpanás lesz. Mi eddig nem hagytuk, hogy a döntés szabadságát elvegyék tőlünk, ugyanis ha a számunkra fontos nemzeti kérdésekben nem mi döntünk, hanem helyettünk Brüsszel vagy az IMF, akkor bajban leszünk.
A Nemzetközi Valutaalapot hazaküldtük. Nem csodálkozunk, hogy Brüsszelben a kárunkra trükköznek. Azonban a kormány az elmúlt években nem az IMF-re épített, nem keresett külföldi modelleket, és nem fogadott el semmilyen fenyegetést. Ehelyett megállapodott a munkaadókkal és szakszervezetekkel, és így a minimálbér 2010-hez képest 90 százalékkal, a garantált bérminimum pedig a duplájára nőtt, megkétszereződött az egészségügyi szakdolgozók, szakorvosok bére, a pedagógusoké, rendőröké és katonáké pedig másfélszeresére emelkedett. A családokat a széles körű ingyenes gyermekétkeztetéssel és tankönyvekkel, valamint a bölcsődei és óvodai férőhelyek számának növekedésével segítettük, s a családtámogatási rendszert, amelytől demográfiai fordulatot várunk, a multikkal és a bankokkal fizettetjük meg.

További részletek a Magyar Fórum 10. számában!