A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány

1464 Budapest, Pf. 1578
+36-1-781-3236
info@magyarforum.hu


MEGJELENT

a MAGYAR FÓRUM

XXX. évfolyamának 29.
száma.

Vlagyimir Putyin orosz elnökkel tárgyalt Orbán Viktor miniszterelnök a Kremlben

CSURKA ISTVÁN VITAINDÍTÓ ELŐADÁSA MONORERDŐN 1985-BEN

MEDVECZKY ÁDÁM ’77 – A Kossuth-díjas karmester szerint a keresztény művész nem lehet közömbös. Jézus urunk is ostorral űzte ki a kufárokat a templomból. Tehát a hitnek harcosnak kell lennie.

POLGÁRŐRÖK EZREI VÉDIK A HATÁRT – Dr. Barnucz Szilvia, az Országos Polgárőr Szövetség főigazgatója: Szent László a mi védőszentünk, több mint hatvanezer polgárőrnek, akik fogadalmat tettek arra, hogy megvédjék településeink közrendjét.”
Találjunk egymásra, legyen előfizetőnk!

Heti Magyar Fórum előfizetési díja:
3211 Ft / negyedév.

Havi Magyar Fórum előfizetési díja:
1470 Ft / negyedév.


Tel.: +36-1-781-3236

Levélcím: 1464 Budapest, Pf. 1578.

Kiadó:
Bp. IX., Ráday u. 32., I. em. 3.
Semmi sem történik magától

Csurka István

Mi most elsősorban a nyugati félteke, az atlanti tömb válságával és irányíthatóságával foglalkozunk, mert ebbe tartozunk bele. A nyugati kultúra részterülete, a fehér ember élettere, az úgynevezett liberális demokrácia és liberális piacgazdaság ma a legkönnyebben befolyásolható része a világnak. Holott a legfüggetlenebbnek van feltüntetve. A nyugati ember ma azt tudja, abban él, mert azt közlik vele médiumai, hogy ő a legszabadabb, egyénileg a legfüggetlenebb, legracionálisabb és a legnagyobb teljesítményre képes lénye a Földnek, de közben, sajnos a legbefolyásoltabb, s a legfélrevezetettebb. A nyugati ember ma szerencsétlen ember. Egy önhitten, elbizakodottan, becsapottan kimúló társadalom tagja, egy eltűnőben lévő kultúra részese.
S mit látunk? A titkos társaságok elsősorban ezt az atlanti teret, és az eurázsiai részt irányítják, és ennek még ma is kétségtelenül meglévő tekintélyével, tudásával igyekeznek befolyásolni a Föld többi népét, fajtáját, szegény és gazdag emberét. Egyre reménytelenebbül. Az emberiség nagy részét az egyre terjedő és szétágazó, néha egymással is harcban álló szellem, az Iszlám szelleme irányítja, s sz európai társadalomtudomány pedig tartózkodik attól, hogy ennek a számára veszélyes vegyüléknek a természetét kutassa. Olvassa végig Csurka István elemzését a legújabb Magyar Fórumban!