A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány

1464 Budapest, Pf. 1578
+36-1-781-3236
info@magyarforum.hu


MEGJELENT

a MAGYAR FÓRUM

XXX. évfolyamának 29.
száma.

Vlagyimir Putyin orosz elnökkel tárgyalt Orbán Viktor miniszterelnök a Kremlben

CSURKA ISTVÁN VITAINDÍTÓ ELŐADÁSA MONORERDŐN 1985-BEN

MEDVECZKY ÁDÁM ’77 – A Kossuth-díjas karmester szerint a keresztény művész nem lehet közömbös. Jézus urunk is ostorral űzte ki a kufárokat a templomból. Tehát a hitnek harcosnak kell lennie.

POLGÁRŐRÖK EZREI VÉDIK A HATÁRT – Dr. Barnucz Szilvia, az Országos Polgárőr Szövetség főigazgatója: Szent László a mi védőszentünk, több mint hatvanezer polgárőrnek, akik fogadalmat tettek arra, hogy megvédjék településeink közrendjét.”
Találjunk egymásra, legyen előfizetőnk!

Heti Magyar Fórum előfizetési díja:
3211 Ft / negyedév.

Havi Magyar Fórum előfizetési díja:
1470 Ft / negyedév.


Tel.: +36-1-781-3236

Levélcím: 1464 Budapest, Pf. 1578.

Kiadó:
Bp. IX., Ráday u. 32., I. em. 3.
A Jobbik lefizeti a kisgazdákat

Simicska pénzén vásárolja meg a kisgazda visszalépéseket Vona pártja.

A Jobbik a Független Kisgazdapárt valamennyi költségét átvállalja, ha a kisgazda jelöltek visszalépnek a Jobbik javára, erről megállapodás is született, és 13 kisgazda jelölt visszalépése a héten meg is történt.
Paulina László, az FKGP alelnöke dokumentummal bizonyította a Tényekben, hogy a Jobbik különböző anyagi juttatásokat ajánlott fel a kisgazdajelöltek visszalépéséért cserébe. A Jobbik állná az FKGP jogászainak munkadíját, a peres ügyeinek költségét, valamint a párt vidéki programját is.
A Jobbik Simicska pénzén vesztegeti és vásárolja meg a jelölteket és a pártokat, a minap az LMP-vel akart hasonlóan megállapodni.