A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány

1464 Budapest, Pf. 1578
+36-1-781-3236
info@magyarforum.hu


MEGJELENT

a MAGYAR FÓRUM

XXX. évfolyamának 29.
száma.

Vlagyimir Putyin orosz elnökkel tárgyalt Orbán Viktor miniszterelnök a Kremlben

CSURKA ISTVÁN VITAINDÍTÓ ELŐADÁSA MONORERDŐN 1985-BEN

MEDVECZKY ÁDÁM ’77 – A Kossuth-díjas karmester szerint a keresztény művész nem lehet közömbös. Jézus urunk is ostorral űzte ki a kufárokat a templomból. Tehát a hitnek harcosnak kell lennie.

POLGÁRŐRÖK EZREI VÉDIK A HATÁRT – Dr. Barnucz Szilvia, az Országos Polgárőr Szövetség főigazgatója: Szent László a mi védőszentünk, több mint hatvanezer polgárőrnek, akik fogadalmat tettek arra, hogy megvédjék településeink közrendjét.”
Találjunk egymásra, legyen előfizetőnk!

Heti Magyar Fórum előfizetési díja:
3211 Ft / negyedév.

Havi Magyar Fórum előfizetési díja:
1470 Ft / negyedév.


Tel.: +36-1-781-3236

Levélcím: 1464 Budapest, Pf. 1578.

Kiadó:
Bp. IX., Ráday u. 32., I. em. 3.
A liberálbolsi guberáns, a politikai szeméttelep végvári harcosa

Csurka István

Két komoly veszély azonban fennforog. Az Orbán-kormányt hatalomkoncentrációval, bosszúval, pénzszerzéssel és érzéketlenséggel vádolók nem szegény emberek. Ha régi rendszer szerinti végkielégítésükre kerülne sor, bizonyára sokmillió ütné a markukat, s mai magáncégnél élvezett jövedelmük igencsak meghaladja egy nagycsaládos keresztény értelmiségiét. Mindez azonban úgyszólván mellékes. A szeméttelep és a magyarság között harc folyik. A telep, amely ezelőtt uralkodott, deportált, egzisztencia-megvonással manipulált és népirtott, most vádak előguberálásával harcol. Bűnöket keres a szemétkupacokban, ás, kapar, káromkodik, köpköd, és mivel nincs bűn – csinál. A hatalomkoncentráció vádja a szabályszerű és nem hatalmi helyzetből, hanem összefogott, lelkes munkával, a jó felismerésének erejével törvényszerűen megnyert és a fennálló alkotmányos szabályok értelmében kétharmados országgyűlési többségre vezető választás, majd egy még nagyobb arányú önkormányzati kiütéses győzelem után nem más, mint konok bolsevista ragaszkodás a régi módszerhez: a múltat eltörölni módszeréhez. Alaptalan és igazságtalan vád. Szemétvád. Bár 2010-ben a tömegember kihátrált a szeméttelep mögül: mint választó vagy otthon maradt, vagy a Jobbikra voksolt, esetleg még teljesen át is állt, befolyásolhatósága és mindenekelőtt elégedetlensége azonban ma is tény. A liberálbolsik vádjaikat eljuttatják hozzá, kiszámítottan mindig azt, amitől elégedetlen lehet. Az elégedetlenség szinten tartására elegendőek lehetnek a mindennapi szeméttelepi károgások. Az elégedetlenség és az irigység mindig is elsőrendű hatalmi eszköz, fegyver volt a régi uralkodó osztály ellen is a szeméttelepiek kezében. Most már csak a választásokon győztes nemzeti keresztény középosztály iránti irigység feldagasztásáról lehet szó, mivel a történelmi uralkodó osztályt régen kiirtották, s aziránt, aki már nem létezik, irigységet sem lehet szítani.
A legújabb Magyar Fórumban ezt a Csurka-elemzést végigolvashatja és egy másikat is! Keressen minket az újságárusoknál!