A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány

1464 Budapest, Pf. 1578
+36-1-781-3236
info@magyarforum.hu


MEGJELENT

a MAGYAR FÓRUM

XXX. évfolyamának 29.
száma.

Vlagyimir Putyin orosz elnökkel tárgyalt Orbán Viktor miniszterelnök a Kremlben

CSURKA ISTVÁN VITAINDÍTÓ ELŐADÁSA MONORERDŐN 1985-BEN

MEDVECZKY ÁDÁM ’77 – A Kossuth-díjas karmester szerint a keresztény művész nem lehet közömbös. Jézus urunk is ostorral űzte ki a kufárokat a templomból. Tehát a hitnek harcosnak kell lennie.

POLGÁRŐRÖK EZREI VÉDIK A HATÁRT – Dr. Barnucz Szilvia, az Országos Polgárőr Szövetség főigazgatója: Szent László a mi védőszentünk, több mint hatvanezer polgárőrnek, akik fogadalmat tettek arra, hogy megvédjék településeink közrendjét.”
Találjunk egymásra, legyen előfizetőnk!

Heti Magyar Fórum előfizetési díja:
3211 Ft / negyedév.

Havi Magyar Fórum előfizetési díja:
1470 Ft / negyedév.


Tel.: +36-1-781-3236

Levélcím: 1464 Budapest, Pf. 1578.

Kiadó:
Bp. IX., Ráday u. 32., I. em. 3.
Európa felismerte, hogy Orbán válasza volt a megfelelő

Szlovén elismerés

Orbán Viktor egyértelműen megnyerte a migrációról szóló európai vitát, a kötelező kvóta a múlt – nyilatkozta a Magyar Hírlapnak Milan Zver szlovén néppárti EP-képviselő. "Egész Európa felismerte, hogy Orbán migrációs politikája volt a megfelelő válasz az illegális migránsok hirtelen beáramlására. Az én személyes véleményem az, hogy a kötelező kvóta a múlt. Ami nem jelenti azt, hogy elmúlt a migrációs hullámok veszélye. Egyáltalán nem. Őszintén remélem, hogy az Európai Unió meg fogja erősíteni a külső határait, ahelyett, hogy segítse az embercsempészek üzletét. Hadd mutassak rá, hogy Szlovénia sokkal sebezhetőbb a külső határán, mint Magyarország, ahol idejében születtek megfelelő intézkedések."