A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány

1464 Budapest, Pf. 1578
+36-1-781-3236
info@magyarforum.hu


MEGJELENT

a MAGYAR FÓRUM

XXX. évfolyamának 29.
száma.

Vlagyimir Putyin orosz elnökkel tárgyalt Orbán Viktor miniszterelnök a Kremlben

CSURKA ISTVÁN VITAINDÍTÓ ELŐADÁSA MONORERDŐN 1985-BEN

MEDVECZKY ÁDÁM ’77 – A Kossuth-díjas karmester szerint a keresztény művész nem lehet közömbös. Jézus urunk is ostorral űzte ki a kufárokat a templomból. Tehát a hitnek harcosnak kell lennie.

POLGÁRŐRÖK EZREI VÉDIK A HATÁRT – Dr. Barnucz Szilvia, az Országos Polgárőr Szövetség főigazgatója: Szent László a mi védőszentünk, több mint hatvanezer polgárőrnek, akik fogadalmat tettek arra, hogy megvédjék településeink közrendjét.”
Találjunk egymásra, legyen előfizetőnk!

Heti Magyar Fórum előfizetési díja:
3211 Ft / negyedév.

Havi Magyar Fórum előfizetési díja:
1470 Ft / negyedév.


Tel.: +36-1-781-3236

Levélcím: 1464 Budapest, Pf. 1578.

Kiadó:
Bp. IX., Ráday u. 32., I. em. 3.
A balliberális oldal trójai falova

Csurka István

 A Jobbik nagyon jó érzékkel, profi módra lett áthangszerelve és az utolsó vörös segélynek megszervezve. A tömeg, amely rá szavaz, azt hiszi, ők az igazi jobboldaliak. A magyarok. A valódi rendszerváltás kiküzdői. Vakon hisznek magukban. Vakon hisznek a saját semmihez nem értésükben. El tudják képzelni, hogy ők fogják vezetni ezt az országot minden tudás, tapasztalat nélkül. Természetesen őket a megbízóik sem veszik, gondolják komolyan. Megbízatásuk a választásokig tart, addigra is alaposan fel kell töltődniök magyar gyűlölő liberálisokkal és MSZMP-káderekkel, a Thürmer Gyulát is balról elhagyó vaskalaposokkal, erőszakszerveikkel – éhesekkel. Majd talán a zavargások idején még előveszik őket, és adnak is valamit a kezükbe.
Ezért helyes az a törekvés, hogy hétről-hétre leleplezzük a balliberális oldal trójai falovát, az új proletárpártot, a Jobbikot, és ezt a küzdelmet kitartóan folytatjuk. Mert a meccs azért még nem dőlt el. Sok még a becsapott ember, és még több a még becsapható, sok a szemellenzős, a fuldokló és sok az önkéntes vakságban szenvedő –proletár.
Olvassa végig Csurka István elemzését a legújabb Magyar Fórumban!