A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány

1464 Budapest, Pf. 1578
+36-1-781-3236
info@magyarforum.hu


MEGJELENT

a MAGYAR FÓRUM

XXX. évfolyamának 38.
száma.

MEGNYÍLT AZ ORSZÁGGYŰLÉS ŐSZI ÜLÉSSZAKA

Toroczkai László, a Mi Hazánk Mozgalom elnöke: „A Jobbikban az elnökség háta mögött születtek meg a stratégiai döntések. Nem tudtunk előre a Spinoza-házbeli akcióról. Aki azt mondja, hogy bárkivel összefogunk, csak kerüljünk hatalomra, a vonaizmust képviseli.”

SZÉGYENFAL – A jelentés megszavazói, tartózkodók, távolmaradók

A balliberális oldal trójai falova

Csurka István

 A Jobbik nagyon jó érzékkel, profi módra lett áthangszerelve és az utolsó vörös segélynek megszervezve. A tömeg, amely rá szavaz, azt hiszi, ők az igazi jobboldaliak. A magyarok. A valódi rendszerváltás kiküzdői. Vakon hisznek magukban. Vakon hisznek a saját semmihez nem értésükben. El tudják képzelni, hogy ők fogják vezetni ezt az országot minden tudás, tapasztalat nélkül. Természetesen őket a megbízóik sem veszik, gondolják komolyan. Megbízatásuk a választásokig tart, addigra is alaposan fel kell töltődniök magyar gyűlölő liberálisokkal és MSZMP-káderekkel, a Thürmer Gyulát is balról elhagyó vaskalaposokkal, erőszakszerveikkel – éhesekkel. Majd talán a zavargások idején még előveszik őket, és adnak is valamit a kezükbe.
Ezért helyes az a törekvés, hogy hétről-hétre leleplezzük a balliberális oldal trójai falovát, az új proletárpártot, a Jobbikot, és ezt a küzdelmet kitartóan folytatjuk. Mert a meccs azért még nem dőlt el. Sok még a becsapott ember, és még több a még becsapható, sok a szemellenzős, a fuldokló és sok az önkéntes vakságban szenvedő –proletár.
Olvassa végig Csurka István elemzését a legújabb Magyar Fórumban!