A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány

Levelezési cím: 1092 Budapest, Ráday u. 32. I. em. 3.
+36-1-781-3236
info@magyarforum.hu
Kérjük, hogy éves adójuk 1%-át ajánlják fel A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítványnak-oldalunkért
1%"/
Kedvezményezett alapítvány neve: A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítvány

adószáma: 18670275–1–13
1%"/

Megjelent munkatársunk, Kovács Attila harmadik kötete: Az idők szava.
Glosszák, jegyzetek, publicisztikák, elemzések. Rendelés és információ: azidokszava@gmail.com

Szél: ha nyerünk, nem lesz kormánya Magyarországnak

czyla

Szél Bernadett ATV-beli közlése szerint, amint megnyerik a választásokat, kormányalakítás helyett újabb választást fognak kiírni. A teljes ellenzék, vagyis a bevándorláspártiak április 8-a után összehozzák a „technikai koalíció”-t a baloldal és a Jobbik között, annak érdekében, hogy újabb országgyűlési választásokat írjanak ki. Az LMP miniszterelnök-jelöltje egyértelművé tette; hónapokon át nem lesz kormánya Magyarországnak, ha győz az ellenzéki összefogás. Ez a közlés 100 %-osan egybecseng Gyurcsány korábban Fialának adott rádióinterjújával.
 
Mivel az ellenzéki pártok még a kormány leváltása érdekében sem tudnak együttműködni, és már kiderült, hogy a szereplők egymás kárára akarják maximalizálni a szavazatokat, ennek megfelelően el lehet képzelni, mit művelnének az országgal, ha mégis kormányra jutnak.
Európában nem egyedüli eset, amit a magyarországi bevándorláspárti erők terveznek; a német bevándorláspártiliberálisok munkálkodása csupán fél évig akadályozta az új kormány megalakulását, és az egyik baloldali párt ott is nyíltan hangoztatta, hogy a választások után nem feltétlen kell kormányt alakítani, mert egy országnak nincs szüksége kormányra. És mi történt a tavalyi német szövetségi választások utáni káosz következtében, a több hónapon át tartó időhúzás eredményeként? Újra özönlöttek a bevándorlók az országba, a migránsmaffia legnagyobb örömére.
 
 A Nagyhét elején jelent meg a Magyar Idők-ben egy hangfelvétel, melyből egyértelműen kiderült, hogy a milliárdos Soros szervezeteiálltak az ukrajnai Majdan-forradalom, vagyis Viktor Janukovics korábbi ukrán államfő megbuktatása mögött. Az úgynevezett “Euromajdan” során közel 130 ember veszítette életét. A halálos áldozatok többsége civil volt, de az összecsapások során 18 rendőrt is megöltek. Az Euromajdan kezdeti tüntetéseit szintén az Open Society Foundations-önkeresztül pénzelt civil mozgalmak szervezték, majd a békés tüntetésekre – a tömeg radikalizálása érdekében – szélsőjobboldali csoportokat szerveztek .
G. Soros egyébként maga is elismerte, hogy ő hozta létre azt a pénzügyi alapot, amiből a forradalom során mozgósítást végző civil szervezeteket finanszírozták. Az általa adott interjú leirata  elérhető a CNN weboldalán. Az amerikai milliárdos 2014-ben szó szerint ezt mondta az ukrán forradalom kapcsán:  „Igen, létrehoztam egy (pénzügyi) alapot Ukrajnában, mielőtt Ukrajna Oroszországtól függetlenné vált. Ez az alap azóta is működik, és fontos szerepet tölt be a mostani eseményekben.”
Orbán Viktor Nagypéntek reggelén a Kossuth Rádióban elmondta, hogynevezett nemzetközi hálózat Magyarország vonatkozásában kétezer fizetett aktivistát működtet.
A liberálbolsi sajtóorgánumokban  ennek kapcsán felháborodáscunami indult, no nem azért, mert fizetett házi ellenségek segítségével akarja  Soros Magyarországot elfoglalni, hanem azért, mert a nemzetbiztonságiak teszik a dolgukat, nem értik, hogy merik a magyar hatóságok megfigyelni a kormány megbuktatásán dolgozó idegen érdekek szolgálatában álló ügynököket. Simicska csicskasajtójában, az Index-ben meg már az áll, hogy az ellenséges, külföldről pénzelt ügynökök nyilvántartásánakmár a létezése is elfogadhatatlan.
Simicska-sajtóval egy követ fúj a 444: szerintük az, hogy a magyar kormány név szerint ismeri a zsoldosokat és figyel rájuk, valamint, hogy a neveken kívül információk és jelentések is rendelkezésére állnak, az aggodalomra ad okot. A Soros által is finanszírozott médiabérkommentelői szerint abban az országban, ahol gátat szabnak a kettős ügynökök tevékenyégének, és nem a brüsszeli bevándorlás-politikát képviselik, nos, ott a következő lépés a kötelező jelleggel viselendő sárga csillag.