A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány

Levelezési cím: 1092 Budapest, Ráday u. 32. I. em. 3.
+36-1-781-3236
info@magyarforum.hu
Kérjük, hogy éves adójuk 1%-át ajánlják fel A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítványnak-oldalunkért
1%"/
Kedvezményezett alapítvány neve: A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítvány

adószáma: 18670275–1–13
1%"/

Megjelent munkatársunk, Kovács Attila harmadik kötete: Az idők szava.
Glosszák, jegyzetek, publicisztikák, elemzések. Rendelés és információ: azidokszava@gmail.com

Üzenet mindenkinek

Kovács Attila

Minden előzetes várakozást és közvélemény-kutatási eredményt meghaladó győzelmet aratott a Fidesz-KDNP az országgyűlési választásokon. A 106-ból több mint 90 körzetben a kormánypárti jelölt győzött, az országos listán pedig – jelentősen megnövelve a négy évvel ezelőtti összesített pártlistás szavazatszámot – megközelítően 50 százalékot ért el. Ezzel ismét kétharmados többséget szerzett a parlamentben az Orbán Viktor vezette kormány, s tette mindezt úgy, hogy minden idők második legnagyobb részvétele mellett zajlott le a voksolás.
Ennek a végeredménynek több, nagyon fontos üzenete van.
Üzeni ez az eredmény azt, hogy bárki bármit mondott is a kampányban kormányváltó hangulatról, meg arról, hogy a magyar emberek változást akarnak, a választók továbbra is Orbán Viktorban és pártjában bíznak. Ez pedig azt is üzeni, hogy működik a magyar önvédelem, nemzetünk igenis felismeri a rá leselkedő veszélyeket. Üzeni azt is, hogy nem hagyjuk Brüsszelnek, Strasbourgnak és senki másnak se, hogy ők döntsenek a sorsunkról. Üzeni továbbá azt, hogy hazánk végleg szakítani kíván a halálba vivő önfeladással, a demokrácia köntösébe bújtatott polkorrekt elvárásrendszerrel, a hazug és képmutató liberális értékrend nemzethalált eredményező elvárásaival. Üzeni továbbá még, hogy ez a kicsiny nemzet meg akarja őrizni saját kultúráját, hagyományait, továbbra is a saját véreinkkel, a saját törvényeink keretei között akarunk élni, nem kívánunk a migránsok átmeneti táborává, vagy pláne letelepedési övezetévé válni. Üzeni mindezeken túl azt is, hogy ideje elfogadnia mindenkinek: Magyarország keresztény ország, népének pedig kiemelten fontos az ezeréves múltja és a nemzeti önrendelkezése.
Üzeni ez a hatalmas mértékű győzelem azt is, hogy ténylegesen befejezve a rendszerváltozást, véglegesen átlépve a 21. századba, a magyarság végképp szakítani kíván a 20. század minden sötét árnyával, különösen a balliberálisok által képviselt, nemzetellenes értékrenddel. És elemi erővel üzeni azt is, hogy a választókorú magyar népességet nem lehet tovább lenézni, semmibe venni, mert ez a nemzet nem fog kormányzati felhatalmazást adni olyan erőknek, amelyek érdemi program, a magyarság igazi sorskérdéseinek valós képviselete és felvállalása helyett egyedül csak az Orbán Viktor elleni ádáz és fékevesztett gyűlöletüket képesek felmutatni. Üzeni a gyűlölködő oldalt horribilis pénzekkel és szerteágazó civil hálózattal támogató spekulánsoknak és oligarcháknak, hogy ez a nemzet nem kér belőlük, ez a nemzet saját értékrendje szerinti jelöltekre és pártokra szavaz.
A nemzeti oldal elsöprő győzelme világos üzenet a magyar utat példának tekintő országoknak, népeknek – kiemelten a visegrádi országoknak – és azok vezetőinek is, jelezve, hogy ez az út igenis megegyezik az itt élők érdekeivel, céljaival. Üzeni minden országnak, amely az elmúlt években kiállt hazánk mellett, hogy a mi népünk is kiáll vívmányaiért, mindazért, amelyet a kormány az elmúlt években folyamatosan képviselt. Komoly üzenet ez az útkeresés fázisában járó, a nemzeti sorskérdéseket még csak alig felvállalni merő nyugat- és közép-európai politikusoknak is, ugyanis megmutatja számukra, hogy igenis van értelme kimondani az igazságot, mert azzal nemcsak rokonszenvezőket lehet nyerni, hanem választásokat is.
De legfőképpen azt üzeni ez a kétharmados siker az egész világnak, hogy Magyarország népének, a magyar nemzetnek nagyon tetszik az a magyar út, amelyen Orbán Viktor vezetésével 2010-ben elindult, és ezen az úton kíván tovább menni. Elsöprő erejű felhatalmazást adott a magyarság Orbán Viktornak, hiszen egy hatalmas részvétellel lezajlott választáson aratott kétharmados diadalt az a gondolat, az a politika, amit a magyar kormány nyolc éve képvisel. Ennek legitimációját senki nem vonhatja kétségbe.
Nem maradt más hátra a magukat itthon és külföldön demokratáknak, européernek, liberálisnak hirdetőknek, mint elismerni súlyos, megsemmisítő vereségüket és gratulálni Orbán Viktornak, kiemelve azt, amit saját győzelmük esetén rendszerint hangoztatni szoktak: a választói bölcsesség ezúttal is megnyilvánult.
A győzelemért járó gratuláción túl pedig ideje elfogadni és tiszteletben tartani végre mindenkinek itthon és külföldön, hogy mit kíván a magyar nemzet!