A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány

1464 Budapest, Pf. 1578
+36-1-781-3236
info@magyarforum.hu


MEGJELENT

a MAGYAR FÓRUM

XXX. évfolyamának 25.
száma.

Orbán Viktor: Jövőre ennek a bizottságnak mennie kell!

A nemzeti összefogás tiszta eszméje: Csurka István 30 évvel ezelőtt elhangzott beszéde az erdélyi falurombolás elleni tüntetésen

Mónus József: a Hódítók Kupáját ezúttal egy Kr.e. 3. századiszkíta íj másolatával nyertem el, amit én készítettem

Szanyit megválasztották az MSZP alelnökének, majd lapunknak azt nyilatkozta, hogy az MSZP ma már nem vonzó
Találjunk egymásra, legyen előfizetőnk!

Heti Magyar Fórum előfizetési díja:
3211 Ft / negyedév.

Havi Magyar Fórum előfizetési díja:
1470 Ft / negyedév.


Tel.: +36-1-781-3236

Levélcím: 1464 Budapest, Pf. 1578.

Kiadó:
Bp. IX., Ráday u. 32., I. em. 3.
Üzenet mindenkinek

Kovács Attila

Minden előzetes várakozást és közvélemény-kutatási eredményt meghaladó győzelmet aratott a Fidesz-KDNP az országgyűlési választásokon. A 106-ból több mint 90 körzetben a kormánypárti jelölt győzött, az országos listán pedig – jelentősen megnövelve a négy évvel ezelőtti összesített pártlistás szavazatszámot – megközelítően 50 százalékot ért el. Ezzel ismét kétharmados többséget szerzett a parlamentben az Orbán Viktor vezette kormány, s tette mindezt úgy, hogy minden idők második legnagyobb részvétele mellett zajlott le a voksolás.
Ennek a végeredménynek több, nagyon fontos üzenete van.
Üzeni ez az eredmény azt, hogy bárki bármit mondott is a kampányban kormányváltó hangulatról, meg arról, hogy a magyar emberek változást akarnak, a választók továbbra is Orbán Viktorban és pártjában bíznak. Ez pedig azt is üzeni, hogy működik a magyar önvédelem, nemzetünk igenis felismeri a rá leselkedő veszélyeket. Üzeni azt is, hogy nem hagyjuk Brüsszelnek, Strasbourgnak és senki másnak se, hogy ők döntsenek a sorsunkról. Üzeni továbbá azt, hogy hazánk végleg szakítani kíván a halálba vivő önfeladással, a demokrácia köntösébe bújtatott polkorrekt elvárásrendszerrel, a hazug és képmutató liberális értékrend nemzethalált eredményező elvárásaival. Üzeni továbbá még, hogy ez a kicsiny nemzet meg akarja őrizni saját kultúráját, hagyományait, továbbra is a saját véreinkkel, a saját törvényeink keretei között akarunk élni, nem kívánunk a migránsok átmeneti táborává, vagy pláne letelepedési övezetévé válni. Üzeni mindezeken túl azt is, hogy ideje elfogadnia mindenkinek: Magyarország keresztény ország, népének pedig kiemelten fontos az ezeréves múltja és a nemzeti önrendelkezése.
Üzeni ez a hatalmas mértékű győzelem azt is, hogy ténylegesen befejezve a rendszerváltozást, véglegesen átlépve a 21. századba, a magyarság végképp szakítani kíván a 20. század minden sötét árnyával, különösen a balliberálisok által képviselt, nemzetellenes értékrenddel. És elemi erővel üzeni azt is, hogy a választókorú magyar népességet nem lehet tovább lenézni, semmibe venni, mert ez a nemzet nem fog kormányzati felhatalmazást adni olyan erőknek, amelyek érdemi program, a magyarság igazi sorskérdéseinek valós képviselete és felvállalása helyett egyedül csak az Orbán Viktor elleni ádáz és fékevesztett gyűlöletüket képesek felmutatni. Üzeni a gyűlölködő oldalt horribilis pénzekkel és szerteágazó civil hálózattal támogató spekulánsoknak és oligarcháknak, hogy ez a nemzet nem kér belőlük, ez a nemzet saját értékrendje szerinti jelöltekre és pártokra szavaz.
A nemzeti oldal elsöprő győzelme világos üzenet a magyar utat példának tekintő országoknak, népeknek – kiemelten a visegrádi országoknak – és azok vezetőinek is, jelezve, hogy ez az út igenis megegyezik az itt élők érdekeivel, céljaival. Üzeni minden országnak, amely az elmúlt években kiállt hazánk mellett, hogy a mi népünk is kiáll vívmányaiért, mindazért, amelyet a kormány az elmúlt években folyamatosan képviselt. Komoly üzenet ez az útkeresés fázisában járó, a nemzeti sorskérdéseket még csak alig felvállalni merő nyugat- és közép-európai politikusoknak is, ugyanis megmutatja számukra, hogy igenis van értelme kimondani az igazságot, mert azzal nemcsak rokonszenvezőket lehet nyerni, hanem választásokat is.
De legfőképpen azt üzeni ez a kétharmados siker az egész világnak, hogy Magyarország népének, a magyar nemzetnek nagyon tetszik az a magyar út, amelyen Orbán Viktor vezetésével 2010-ben elindult, és ezen az úton kíván tovább menni. Elsöprő erejű felhatalmazást adott a magyarság Orbán Viktornak, hiszen egy hatalmas részvétellel lezajlott választáson aratott kétharmados diadalt az a gondolat, az a politika, amit a magyar kormány nyolc éve képvisel. Ennek legitimációját senki nem vonhatja kétségbe.
Nem maradt más hátra a magukat itthon és külföldön demokratáknak, européernek, liberálisnak hirdetőknek, mint elismerni súlyos, megsemmisítő vereségüket és gratulálni Orbán Viktornak, kiemelve azt, amit saját győzelmük esetén rendszerint hangoztatni szoktak: a választói bölcsesség ezúttal is megnyilvánult.
A győzelemért járó gratuláción túl pedig ideje elfogadni és tiszteletben tartani végre mindenkinek itthon és külföldön, hogy mit kíván a magyar nemzet!