A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány

1464 Budapest, Pf. 1578
+36-1-781-3236
info@magyarforum.hu


MEGJELENT

a MAGYAR FÓRUM

XXX. évfolyamának 33.
száma.

BIZTONSÁGOS ORSZÁG - Szent István király 1018–2018

Novák Katalin család- és ifjúságügyért felelős államtitkár: „A biztonságos környezethez szeretnénk hozzájárulni a kétgyermekesek adókedvezményének ismételt emelésével. Sokkal többet szánunk otthonteremtésre. ”

Dr. Szabó Tünde sportért felelős államtitkár:„A legfontosabb, hogy minden gyermek sportoljon. Ez alapfeladat, amihez megfelelő létesítményeket kell biztosítani, és az utánpótlásnak is komoly bázist jelent.”

Rajcsók Attila szobrászművész: „Nem az a lényeg, hogy állandóan dicsérjenek, hogy középpontban álljak, hanem hogy a szobraimmal tegyem le névjegyem az utókor számára. Örülök, ha műveim elgondolkodtatják a befogadót.”
Találjunk egymásra, legyen előfizetőnk!

Heti Magyar Fórum előfizetési díja:
3211 Ft / negyedév.

Havi Magyar Fórum előfizetési díja:
1470 Ft / negyedév.


Tel.: +36-1-781-3236

Levélcím: 1464 Budapest, Pf. 1578.

Kiadó:
Bp. IX., Ráday u. 32., I. em. 3.
Teljes siker

Csorja Gergely

A választások eredménye nem sok hozzáfűznivalót igényel. A nemzeti oldal teljes, az elmúlt nyolc év erőfeszítéseit egyértelműen igazoló sikere európai, sőt világpolitikai jelentőséggel bír. A magyar választások eredménye jelentős változást kell, hogy hozzon több európai országban. Egyértelművé vált, hogy Orbán Viktor politikája azon túl, hogy Magyarországon az elmúlt évszázadok legstabilabb és az ország szempontjából leghasznosabb rendszerét hozta létre, mintául szolgálhat egy új, racionális és nemzeti alapú politizálásnak, mely a liberálisnak nevezett, az elmúlt évtizedek nyugati hatalmi cselekvését lejtmenetbe állító politikai gyakorlat végét jelentheti.
Magyarországon ezen erők politikai értelemben megsemmisültek, és a Nyugat többi országában sem sokáig húzzák. 
Magyarországnak, Mohács óta először lehetősége nyílt a tartós, független fejlődésre. Ha úgy tetszik, Magyarországon megvalósulhat a harmadik út ideája, gyakorlattá válhat a lényege annak a politikai elképzelésnek, melynek legfőbb célja, hogy Magyarország önálló, erős állammá, európai tényezővé váljon, úgy, hogy polgárai végre sajátjuknak érezzék nem csak az országot, de az országot irányító hatalmat is. Ezt a célt ezeken a hasábokon 30 éve újra és újra megfogalmaztuk.  
A nemzeti radikalizmus legfőbb célkitűzései – melynek ma az egyetlen lapja a Magyar Fórum, és melyet az elmúlt 30 évben töretlenül hirdettünk –, ha nem is egy deklaráltan nemzeti radikális hatalom, hanem egy annál sokszínűbb néppárt által, de megvalósulni látszanak.
Az erő, az akarat, a jószándék és a szükséges képességek rendelkezésre állnak. A vasárnapi választás azonban nem valaminek a vége, a beteljesedése, hanem a kezdete. Ahhoz, hogy Magyarország az általa most megerősített irányt tartani tudja és az így kijelölt úton végig tudjon menni, a kormányzat és az egyes ember kitartására, óriási erőfeszítésére, ha kell áldozatvállalására van szükség.
A Fennvaló példátlan lehetőséget adott. Használjuk ki!