A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány

Levelezési cím: 1092 Budapest, Ráday u. 32. I. em. 3.
+36-1-781-3236
info@magyarforum.hu
Kérjük, hogy éves adójuk 1%-át ajánlják fel A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítványnak-oldalunkért
1%"/
Kedvezményezett alapítvány neve: A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítvány

adószáma: 18670275–1–13Teljes siker

Csorja Gergely

A választások eredménye nem sok hozzáfűznivalót igényel. A nemzeti oldal teljes, az elmúlt nyolc év erőfeszítéseit egyértelműen igazoló sikere európai, sőt világpolitikai jelentőséggel bír. A magyar választások eredménye jelentős változást kell, hogy hozzon több európai országban. Egyértelművé vált, hogy Orbán Viktor politikája azon túl, hogy Magyarországon az elmúlt évszázadok legstabilabb és az ország szempontjából leghasznosabb rendszerét hozta létre, mintául szolgálhat egy új, racionális és nemzeti alapú politizálásnak, mely a liberálisnak nevezett, az elmúlt évtizedek nyugati hatalmi cselekvését lejtmenetbe állító politikai gyakorlat végét jelentheti.
Magyarországon ezen erők politikai értelemben megsemmisültek, és a Nyugat többi országában sem sokáig húzzák. 
Magyarországnak, Mohács óta először lehetősége nyílt a tartós, független fejlődésre. Ha úgy tetszik, Magyarországon megvalósulhat a harmadik út ideája, gyakorlattá válhat a lényege annak a politikai elképzelésnek, melynek legfőbb célja, hogy Magyarország önálló, erős állammá, európai tényezővé váljon, úgy, hogy polgárai végre sajátjuknak érezzék nem csak az országot, de az országot irányító hatalmat is. Ezt a célt ezeken a hasábokon 30 éve újra és újra megfogalmaztuk.  
A nemzeti radikalizmus legfőbb célkitűzései – melynek ma az egyetlen lapja a Magyar Fórum, és melyet az elmúlt 30 évben töretlenül hirdettünk –, ha nem is egy deklaráltan nemzeti radikális hatalom, hanem egy annál sokszínűbb néppárt által, de megvalósulni látszanak.
Az erő, az akarat, a jószándék és a szükséges képességek rendelkezésre állnak. A vasárnapi választás azonban nem valaminek a vége, a beteljesedése, hanem a kezdete. Ahhoz, hogy Magyarország az általa most megerősített irányt tartani tudja és az így kijelölt úton végig tudjon menni, a kormányzat és az egyes ember kitartására, óriási erőfeszítésére, ha kell áldozatvállalására van szükség.
A Fennvaló példátlan lehetőséget adott. Használjuk ki!