A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány

Levelezési cím: 1092 Budapest, Ráday u. 32. I. em. 3.
+36-1-781-3236
info@magyarforum.hu
Kérjük, hogy éves adójuk 1%-át ajánlják fel A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítványnak-oldalunkért
1%"/
Kedvezményezett alapítvány neve: A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítvány

adószáma: 18670275–1–13Lehet-e sz..ból várat építeni

czyla

Magát megnevezni nem kívánó jobbikos politikus minősítette a párt elnökét: Kis patkányka – mondta – megjátssza, hogy lemond nemcsak az elnökségről, hanem a mandátumáról is, mert ő tartja a szavát, közben az az igazság, hogy menekül a süllyedő hajóról. Az ordenáré Simicska nem csak orgánumaitól szabadul, de leveszi patkánykáról is a kezét, ám sajnálni egyiket sem kell, megkapták ők Gyuri bácsitól a Júdás pénzt.  
Vegyük sorra a nevetséges kis fiszfaszokat, a szánalmasan alulteljesítő Vonát, Fekete Győr Andrást, Szigetvári Viktort, Juhász cannabis Pétert, Szél Bernadettet, Hadházy Ákost, Ungár Pétert. Nem kell már udvariaskodni, ők sem teszik egymással, a választókkal meg pláne. A küszöbön tántorgó MSZP és DK, az árulóként is nyomorgó LMP, és a parlamenten kívül, tágra nyílt sebként tátongó nagy arcok. Ezek alá tartozik a Momentum, az Együtt és az LMP. A MoMa és Bokros Lajos még ide is kevés.
Ezeknek az embereknek és pártoknak nulla esélyük van egyéni mandátumot nyerni, nincs széles e hazában olyan körzet, ahol labdába rúghatnának. Tehát minden egyes képviselőjelöltjük a probléma része, nem a megoldásé. Egyikükre sincs szükség.
Simicskáról elképzelhető-e, hogy a csicskájává szegődött Jobbikba helyezte volna minden reményét, melyet azonban április nyolcadikán a vidék, a valódi Magyarország szertefoszlatott? Mikor a fenti, dőlt betűvel szedett szöveget, mint az ellenzék bennfentes mindentudója, a Tóta W. eresztette meg az aspiránsokról? Simicska ezt nem tudta róluk? Dehogynem. Hát akkor? Ilyenkor mi van? Az van, hogy Lajost elkapta Gyuri bácsi, és ráparancsolt: gyerünk, mutasd meg tudsz-e szarból várat építeni!  De az építkezés előtt takarítsd le a terepet. A liberálbolsi sajtó április 8-ig azt várta, hogy Lajos végre ledobja az atombombáját, ma megtette. Bejelentette, azonnali hatállyal megszünteti a Magyar Nemzet és a Lánchíd rádió finanszírozását, a Heti Válasz keressen magának befektetőt, ha talál, tőle működhet, viszont a Hír TV-ben racizást hajt végre. 
Érdekes, hogy a magyar emberek természetéről semmit sem sejtő kiskörúton belül tenyésző éceszgéberek Lajossal együtt buktak, ők sírnak, átkozódnak, rágalmaznak, tüntetést szerveznek, ám Lajos a menekülési útvonalat kövezi.   
Pedig ugyanők együtt, tulajdonképpen majdnem a teljes négy évet végighazudták. Álhíreket gyártottak, számtalan működő szerkesztőségükben és tv stúdiójukban siratták a sajtószabadságot, és pöffeszkedve okoskodtak, hazudtak ahogy a csövön kifért. Minden órában tízszer elmondták, hogy a kormányzópárt nem kormányoz. Ezt speciel a nép nem vette be, tudniillik mindenki érezte, látta tudta, hogy mi minden épült, szépült a környezetében. A családosokat és a nemzeti érzelmű fiatalokat, az időseket és a közmunkásokat, valamint a rezsicsökkentés jótékony hatását élvező sokaságot nem tudták megtéveszteni. A végén már olyan ordas hazugságokkal voltak (Simicska ötletei alapján) kénytelenek előállni, mint az 1300 milliárdos, Kósa Lajost ellehetetleníteni akaró képtelenül hülye történet, vagy a Svédországban háziállatra vadászó Semjén. A Rogán valamint a Tiborcz ügy hazugságai alól kilógó lólábról már írni sem érdemes, hiszen az pont olyan volt, mint a többi sajtóhíresztelés, amiből egy szó nem sok, annyi sem volt igaz.  És az emberek ezt tudták, érezték, nem ültek fel. De senki se gondolja, hogy a liberálbolsi kudarcból talán az következik, hogy felhagynak a szemétségeikkel. Nem, megpróbálnak belülről bomlasztani. Azokra akarják mérni a legnagyobb ütéseket, akik az eredményért a legtöbbet dolgozták. Most Lajosnak az a feladata, hogy kurkássza ki, tud-e belső „kritikusokat” maga mellé állítani. Akik majd előállnak nagy erkölcsi kérdésekkel. És azzal fognak mostantól szerepelni a Hír TV-ben és a Heti Válaszban. Azt tudják, hogy a magyar nemzeti érdeket előtérbe helyező választópolgárokra nem számíthatnak.  
Ezért újra kezdik, most egy másik rakásból kezdik építeni a várukat.