A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány

1464 Budapest, Pf. 1578
+36-1-781-3236
info@magyarforum.hu


MEGJELENT

a MAGYAR FÓRUM

XXX. évfolyamának 38.
száma.

MEGNYÍLT AZ ORSZÁGGYŰLÉS ŐSZI ÜLÉSSZAKA

Toroczkai László, a Mi Hazánk Mozgalom elnöke: „A Jobbikban az elnökség háta mögött születtek meg a stratégiai döntések. Nem tudtunk előre a Spinoza-házbeli akcióról. Aki azt mondja, hogy bárkivel összefogunk, csak kerüljünk hatalomra, a vonaizmust képviseli.”

SZÉGYENFAL – A jelentés megszavazói, tartózkodók, távolmaradók

A LISTA

czyla

A hír, mely megrengette a világot: a Figyelő csokorba szedte a tényeket, és fel merte sorolni Soros embereit. Hát mit mondjak, ennél gazabb magatartással ritkán találkozni. Hogy egy újságíró ilyenre vetemedjen. Egyszerűen borzasztó. Kálmán Olga úgy hápog a képernyőn, hogy attól tartunk mindjárt megfullad. Még ilyet, hogy a Figyelő meg a lista, s mit szól ehhez maga Chikán bácsi vagy te, Tomi, Gazsi, Miki, jól nézünk mi ki! Kapkodja a levegőt befele Olga a trágár oligarcha tévéjében.
Csak az igazság gyakorol ilyen hatást rá, ám mikor kormánytagokról hazudozik szakmányban, mint a vízfolyás a számtalan féleszű rágalmazóval egy követ fúva, akkor kéjes mosolyra húzódik penge szája, még az ínye is kilátszik, aprókat sikkantgat, terjedelmes hátsója, nyakán-hátán zsírpúpja, szinte beleremeg, úgy élvezi. A kampány alatt is, hogy fészkelődött örömében, hevesen bólogatott bukósisak frizurája alól, mintha hájjal kenegették volna, mikor az olyan magukat jövendő miniszterelnöknek elképzelők, mint az egyre melegebb vigyorú szakáll-vokál Cuki, az enyhén debil, eszdéeszből szalasztott biciklis és a pszichopata gyuri feri rágalmazta Magyarország miniszterelnökét. Akkor nem hápogott, sőt orrhangján gurgulázott, pedig neki ott a stúdióban, ha lenne fogalma, egy picike a sajtóetikáról, a jelen nem lévőt kellett volna képviselnie. Undorító, amit és ahogy művel mind a mai napig, közben a sajtószabadságról, fékek és ellensúlyokról, pártatlan sajtóról pofázik, és azon nyáladzik, hogy Simicska a sajtóbirodalmára nem akar tovább költeni.
Mindegyik ilyen, mintha présre nyomnák valamennyiüket. És nem veszik észre, hogy közutálatnak örvendenek.