A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány

1464 Budapest, Pf. 1578
+36-1-781-3236
info@magyarforum.hu


MEGJELENT

a MAGYAR FÓRUM

XXX. évfolyamának 29.
száma.

Vlagyimir Putyin orosz elnökkel tárgyalt Orbán Viktor miniszterelnök a Kremlben

CSURKA ISTVÁN VITAINDÍTÓ ELŐADÁSA MONORERDŐN 1985-BEN

MEDVECZKY ÁDÁM ’77 – A Kossuth-díjas karmester szerint a keresztény művész nem lehet közömbös. Jézus urunk is ostorral űzte ki a kufárokat a templomból. Tehát a hitnek harcosnak kell lennie.

POLGÁRŐRÖK EZREI VÉDIK A HATÁRT – Dr. Barnucz Szilvia, az Országos Polgárőr Szövetség főigazgatója: Szent László a mi védőszentünk, több mint hatvanezer polgárőrnek, akik fogadalmat tettek arra, hogy megvédjék településeink közrendjét.”
Találjunk egymásra, legyen előfizetőnk!

Heti Magyar Fórum előfizetési díja:
3211 Ft / negyedév.

Havi Magyar Fórum előfizetési díja:
1470 Ft / negyedév.


Tel.: +36-1-781-3236

Levélcím: 1464 Budapest, Pf. 1578.

Kiadó:
Bp. IX., Ráday u. 32., I. em. 3.
A LISTA

czyla

A hír, mely megrengette a világot: a Figyelő csokorba szedte a tényeket, és fel merte sorolni Soros embereit. Hát mit mondjak, ennél gazabb magatartással ritkán találkozni. Hogy egy újságíró ilyenre vetemedjen. Egyszerűen borzasztó. Kálmán Olga úgy hápog a képernyőn, hogy attól tartunk mindjárt megfullad. Még ilyet, hogy a Figyelő meg a lista, s mit szól ehhez maga Chikán bácsi vagy te, Tomi, Gazsi, Miki, jól nézünk mi ki! Kapkodja a levegőt befele Olga a trágár oligarcha tévéjében.
Csak az igazság gyakorol ilyen hatást rá, ám mikor kormánytagokról hazudozik szakmányban, mint a vízfolyás a számtalan féleszű rágalmazóval egy követ fúva, akkor kéjes mosolyra húzódik penge szája, még az ínye is kilátszik, aprókat sikkantgat, terjedelmes hátsója, nyakán-hátán zsírpúpja, szinte beleremeg, úgy élvezi. A kampány alatt is, hogy fészkelődött örömében, hevesen bólogatott bukósisak frizurája alól, mintha hájjal kenegették volna, mikor az olyan magukat jövendő miniszterelnöknek elképzelők, mint az egyre melegebb vigyorú szakáll-vokál Cuki, az enyhén debil, eszdéeszből szalasztott biciklis és a pszichopata gyuri feri rágalmazta Magyarország miniszterelnökét. Akkor nem hápogott, sőt orrhangján gurgulázott, pedig neki ott a stúdióban, ha lenne fogalma, egy picike a sajtóetikáról, a jelen nem lévőt kellett volna képviselnie. Undorító, amit és ahogy művel mind a mai napig, közben a sajtószabadságról, fékek és ellensúlyokról, pártatlan sajtóról pofázik, és azon nyáladzik, hogy Simicska a sajtóbirodalmára nem akar tovább költeni.
Mindegyik ilyen, mintha présre nyomnák valamennyiüket. És nem veszik észre, hogy közutálatnak örvendenek.