A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány

Levelezési cím: 1092 Budapest, Ráday u. 32. I. em. 3.
+36-1-781-3236
info@magyarforum.hu
Kérjük, hogy éves adójuk 1%-át ajánlják fel A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítványnak-oldalunkért
1%"/
Kedvezményezett alapítvány neve: A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítvány

adószáma: 18670275–1–13
1%"/

Megjelent munkatársunk, Kovács Attila harmadik kötete: Az idők szava.
Glosszák, jegyzetek, publicisztikák, elemzések. Rendelés és információ: azidokszava@gmail.com

​Tüntetés

Czyla

Kimagasló részvétellel lezajlott az országgyűlési választás. Meglepetés senkit sem érhetett, mert Hann Endre közvéleménykutató cége 2/3-os többséget mért a kormánypártok javára. Inkább gyanakodtunk, hátha csak nyugalomba akarják ringatni a nemzeti érzelmű választókat: maradj otthon, nézzél tévét! De a hódmezővásárhelyi fiaskó figyelmeztetőleg hatott.
Jól, jót és időben szólt Orbán Viktor: nem úgy van az, ne dőljünk be, dolgozni kell, mert semmit sem adnak ingyen. Mi megtanultuk már, hogy nekünk kétszer annyit kell teljesíteni, mint a liberálbolsiknak. Tehát kora reggel leszavazott a feleségével és tovább dolgozott, „felszántotta” az országot. Mi is megtettük, amit megkövetelt a haza. Eredmény: nyertünk. Nem kicsit, nagyon.
És akkor jönnek Soros csicskái és reklamálnak, miért nem ők?
Ahogy ők fogják fel az életet, úgy akár egy olimpia bajnok is letaszítható a dobogóról, mert mondjuk a Gurmai Zita csámpás fia szerintük méltóbb az éremre. Utólag kitalálják, hogy miért tüntetnek. Mindegy mit mondanak, az igazság fáj, és az még jobban, hogy nem tudták manipulálni sem az embereket, sem az eredményeket, például technikailag, átszavazással, hazugsággal. Sajna, de Heller Ágnes ötlete nem jött be, Cuki lebőgött, a választókat hiába nézték hülyének, egyáltalán nem azok, sőt náluk sokkal bölcsebbek. Ezért azokkal, akik nem is neveztek be a versenybe, és az alulmaradottakkal óbégatva vonulgatnak, szemtelenkednek, hátha pofán vágja őket valaki, és akkor Brüsszelben a Soros fizetési listáján lévőkkel el lehet ítéltetni Magyarországot. A balliberális sajtó siránkozik: milyen demokrácia az, ahol nem kerülhet a dobogóra mindenki, aki oda kívánkozik?
Ilyen alapon például benevezhetne a szépségversenyre George Soros is, vagy Heller Ágnes. Abban a biztos tudatban, hogy nem győzhetnek, sebaj, verseny után híveikkel az utcára kivonulnak, s ott annyiszor kérik az újraszavazást, amíg az EU illetékes elvtársi bizottságának döntése értelmében George el nem nyerné a Mr, H. Ágnes meg a Miss Universum címet...
Küllemre és belbecsre kábé velük csereszabatos a mai ellenzék.
Amúgy érdekelne a két sportoló véleménye arról, hogy a Himnusz hangjai alatt letaszítható-e a bajnok a dobogóról, ahogy frissen vállalt, a bolsevik szemkilövetőkkel egy húron pendülő Cuki elvbarátjuk kántálja mostanság.