A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány

1464 Budapest, Pf. 1578
+36-1-781-3236
info@magyarforum.hu


MEGJELENT

a MAGYAR FÓRUM

XXX. évfolyamának 33.
száma.

BIZTONSÁGOS ORSZÁG - Szent István király 1018–2018

Novák Katalin család- és ifjúságügyért felelős államtitkár: „A biztonságos környezethez szeretnénk hozzájárulni a kétgyermekesek adókedvezményének ismételt emelésével. Sokkal többet szánunk otthonteremtésre. ”

Dr. Szabó Tünde sportért felelős államtitkár:„A legfontosabb, hogy minden gyermek sportoljon. Ez alapfeladat, amihez megfelelő létesítményeket kell biztosítani, és az utánpótlásnak is komoly bázist jelent.”

Rajcsók Attila szobrászművész: „Nem az a lényeg, hogy állandóan dicsérjenek, hogy középpontban álljak, hanem hogy a szobraimmal tegyem le névjegyem az utókor számára. Örülök, ha műveim elgondolkodtatják a befogadót.”
Találjunk egymásra, legyen előfizetőnk!

Heti Magyar Fórum előfizetési díja:
3211 Ft / negyedév.

Havi Magyar Fórum előfizetési díja:
1470 Ft / negyedév.


Tel.: +36-1-781-3236

Levélcím: 1464 Budapest, Pf. 1578.

Kiadó:
Bp. IX., Ráday u. 32., I. em. 3.
Arcok és Harcok

dr. Galiotti Csaba

Még most sincs nyugalom, a vesztes ellenzék abban éli ki magát, hogy a választás napján estig nem lehetett eredményt tudni, tehát új választást kell kiírni.
Erre csak azt tudom mondani, hogy egy orbitális hazugság! Én magam például, egyszerű TV-nézőként már 19:30-órakor tudtam az eredményt. Hogy honnan?
Nos, bevallom őszintén, hogy óriási mazochista hajlammal, de időnként rákapcsolok az ATV-re és a Hír TV-re is. Előtte beveszek egy hányáscsillapítót és a gyomromra szorítom a kezem, így nézem. Legtöbbször Kálmán Olgát. Nála például nézni se kell, mert mikor átkapcsolok, elfordulok és már a hanghordozásából, a pimasz, vagy benyalós kérdéseiből tudom, hogy kivel beszélget, hogy kormánypárti a riportalany, vagy hasonszőrű.
Nos, a választás napján átkapcsoltam és néztem az arcát. Heuréka! Győztünk! Nagyon győztünk! – Ordítottam be a feleségemnek a konyhába. Kálmán Olga szemei olyan kisírtak voltak, arca elsötétült, szája széle kétoldalt legörbült és remegett. Olyan volt, mint egy álarc. Álarc volt, mert leplezni próbálta, amit tudott.
Gyorsan visszakapcsoltam az Echora, hátha ott tudnak valamit. Tudtak, bár nem mondták. Bayer Zsolt arca Kálmán Olga ellentéte, majd kipukkadt az örömtől. Fényesen ragyogott az ember, mint az Úr a Sínai-hegyen, szólnia nem is kellett. Nem is szólt, csak befelé hahotázott.
Tehát uraim, bizony én már két tévécsatornától is 19:30-kor tudtam az eredményt.
Hol itt a probléma? Akárki tudhatta! Ja, hogy a Vágó István nem? Ő nagyon okos, ő már jogászkodik is. Aki a kampányban megtéveszti a választókat, csal – mondja a valaha méltatlanul tisztelt „kvízmester”, ma már csak médiabohóc. Szakállt is dúsított, hogy még hasonszőrűbb legyen. Szóval Vágókám, ti annyit hazudtatok végig, hogy titeket be kellene csukni, hiszen te mondád: Büntetőjogi felelősség! Mondok viszont egy okosat. Próbáljátok a pártjaitokkal és a médiátokkal betartani a következőt: ha emberekkel nem megy nektek a politika és a társadalomismeret, próbálkozzatok az állattenyésztéssel, de vigyázzatok, van alapelv ott is! Púpos hátú tehén utódait nem lehet homorú hátú bikával javítani. Csak egyenes hátúval, tehát; nem hazudni, igazat mondani! Mindig az igazat! Csakis a színtiszta igazat. Talán akkor húsz év múlva visszanyerhetitek, a „bunkó, primitív” magyar nép bizalmát, addig mi csak azt tudjuk tanácsolni a jobb érzésű nemzetrésznek, hogy:
„ Hazudnak rendületlenül, ne higgy nekik Óh Magyar!”