A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány

1464 Budapest, Pf. 1578
+36-1-781-3236
info@magyarforum.hu


MEGJELENT

a MAGYAR FÓRUM

XXX. évfolyamának 33.
száma.

BIZTONSÁGOS ORSZÁG - Szent István király 1018–2018

Novák Katalin család- és ifjúságügyért felelős államtitkár: „A biztonságos környezethez szeretnénk hozzájárulni a kétgyermekesek adókedvezményének ismételt emelésével. Sokkal többet szánunk otthonteremtésre. ”

Dr. Szabó Tünde sportért felelős államtitkár:„A legfontosabb, hogy minden gyermek sportoljon. Ez alapfeladat, amihez megfelelő létesítményeket kell biztosítani, és az utánpótlásnak is komoly bázist jelent.”

Rajcsók Attila szobrászművész: „Nem az a lényeg, hogy állandóan dicsérjenek, hogy középpontban álljak, hanem hogy a szobraimmal tegyem le névjegyem az utókor számára. Örülök, ha műveim elgondolkodtatják a befogadót.”
Találjunk egymásra, legyen előfizetőnk!

Heti Magyar Fórum előfizetési díja:
3211 Ft / negyedév.

Havi Magyar Fórum előfizetési díja:
1470 Ft / negyedév.


Tel.: +36-1-781-3236

Levélcím: 1464 Budapest, Pf. 1578.

Kiadó:
Bp. IX., Ráday u. 32., I. em. 3.
Fehérek közt egy európai

czyla

Az értelem menekülésének lehetett szem és fültanúja, aki Sargentini holland jelentéstevő és az elnöklő Moraes, LIBE bizottságbéli  működésének közvetítését  végignézte. Természetesen nincs kétségünk afelől, hogy ki diktálta és ki fizette a rólunk készített tisztességtelen és velejéig hazug vádiratot.  Megint megmutatta magát a bukófélben lévő  liberálbolsevizmus, milyen szívtelen, ostoba tud lenni és a zsarnoksága milyen kiábrándító.  Az EP belügyi, jogi   és igazságügyi bizottságának   két  képviselője bebizonyította  annak az elméletnek a hamisságát  mely  azt sulykolta évtizedekig, hogy bezzeg az európai baloldal a  hatalom gyakorlásában  becsületes és igazságos magatartást követ. Mi magyarok és lengyelek tudtuk, hogy a nálunk működő baloldal,  ha teheti, ráront nemzetére, hát most megtapasztalhatták Európa népei is,  akár  holland akár  brit a baloldali,  bármilyen  mértékű és  fajtájú jogtalanságra képes.      
Az, hogy az  európai szocialistáknak és a zöldeknek adták ki a rólunk való jelentés elkészítését, nos annak kábé olyan a fílingje,  mintha annak idején a Conti utcai szexmunkások   készíthettek volna előre letárgyalt  elmarasztaló jelentést a Sacre Coeur diáklányairól. Ez a szomorú tény, az EU-bürokraták, az európai komcsikat tömörítő  és a görögdinnye frakció, a kívül zöld, belül vörös bagázs működésével ezt érte el. Általános minőségükre szavakat alig találni. (A fiatalabbak kedvéért a Conti utca nevét a XVIII. századi telektulajdonosról Conti Lipót kőfaragó mesterről kapta, hírhedetté azonban az utcában lévő rosszhírű házai miatt vált, ugyanis kuplerájok működtek benne; a Conti utca tehát olyan fogalommá vált a múlt században, mint a mai Hamburg St. Pauli nevű negyedében a Reeperbahnnal párhuzamosan futó Herbertstrasse, ahol a prostituáltak gyakorolják mesterségüket.) De mint minden hasonlat ugyebár, ez is sántít, mégis úgy ahogy a Conti utcában a rosszlányok, Moraes úr jelenléte a Libe Bizottság elnöki székében is csak megélhetésileg indokolt. Erkölcsileg elfogadhatatlan. A brit munkáspárti Moraesnek az Európai Parlamentben való jelenléte, a Brexit megtörténte miatt  anakronizmus is, ízléstelen is. Elképesztő, ahogy a pulpituson tökfejét rosszallólag ingatva közbekotyog külügyminiszterünk mondanivalójába, aki sérelmezi és visszautasítja a hazájával szembeni alaptalan vádakat. Ilyen egy pártatlan bizottsági elnök?  Claude Moraes a Szocialisták és Demokraták Progresszív Szövetsége Európai Parlamenti képviselőcsoportjának a tagja pártpolitikai ellenszenvét nem mutathatná ki. A sok hazugsággal, ami fölött elnököl, és amit a holland zöld nő felsorol, nem érdemes foglalkozni, kivéve azt az egyet, mely szerint nem függetlenek a magyar bíróságok. Ezt az egy vádpontot még alá is írnám, ha rögzítenék a tényeket, hogy bizony nem; csak éppen fordított előjellel.  Magyarországon ugyanis jelentős számban születnek nem elfogulatlan ítéletek, éppen a liberálbolsi hazai ellenzék képviselői, hívei mellett, s a keresztény elvű kormány tagjaival, támogatóival szemben. Erős a gyanúm, azért is van mellőzve minden, a jelentés alapjául szolgáló bizonyíték, mert akkor röhejbe fulladt volna az előre megírt ítélet felolvasása, amelyet eufemisztikusan jelentésnek neveznek. Amúgy direkt vicces, hogy a LIBE bizottság nevében Moraes úr a honlapján azt ígéri, mindent el fog követni, hogy továbbra is gyümölcsöző párbeszédet alakítson ki valamennyi érdekelt féllel, és különösen a polgárokkal. Valóban?  Mi magyar választópolgárok mintegy hárommilióan, akik egy keresztény nemzeti kormányra szavaztunk megragadjuk az alkalmat s a gyümölcsöző párbeszéd jegyében üzenjük: Sargentíni asszony, Moraes úr, szálljanak le rólunk!