A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány

Levelezési cím: 1092 Budapest, Ráday u. 32. I. em. 3.
+36-1-781-3236
info@magyarforum.hu
Soros szatócsboltja, vagy nemzetek Európája

Nem mindegyTisztújító kongresszus?

czyla

Elemző ezt az eredményt a pártban meglévő jelentős feszültségnek tulajdonítja, az esetleges későbbi pártszakadást sem zárja ki. Tulajdonképpen csak az olyan különös vágású emberek maradtak a Jobbikban, mint Mirkóczki Ádám szóvivő, aki szerint „igazából ők nem azok voltak, akiknek láttatták magunkat. Az a retorika, ami 2010 előtt ment, az volt a nem igaz.” Erre mondta Kassab Adonis képviselő, hogy próbálja megemészteni Mirkóczki Ádám Zugló Tv-s interjúját, de még mindig hányingere van. Ismét azt az émelyítő bűzt érzi a Jobbik körül, mint 2012 környékén, amikor a megélhetési politikusok, hogy teljesen átvegyék a hatalmat a párton belül, szisztematikusan egyenként kicsinálták a nemzeti radikálisokat. (…) Egy ilyen interjú után nem hiszi, hogy nyolc évvel ezelőtt Mirkócki be mert volna menni a Villányi úti irodába. Egy ilyen interjú után kis túlzással, de Mirkócki annak örülhetett volna ha épségben megússza a másnapot. (…) Ez az ember szembeköpte az összes nemzeti érzelmű magyart, aki 2006 óta azért küzdött, hogy egy olyan párt jusson a magyar parlamentbe, aki őket képviseli. Szembeköpte és lenácizta az összes magyart, aki 2006-ban az utcákon volt, hogy megdöntse egy hazugsággal hatalomra került nemzetáruló kormányt.
S a kongresszus után: „Végül csak egy hajszálon múlt, pedig hatalmas volt az ellenszél. Átírt alapszabály, lejáratás, egy egész telefonálgatós hadosztály után Vona Gábor is kampányolt még időkeret nélkül ellenem a kongresszuson, aztán a korábban megbeszélt 15 perc helyett végül kaptam 12 percet, hogy a tagsághoz szólhassak. Hiába jártam az országot, nem tették lehetővé, hogy minden taghoz eljuthassak. Most 12 percet kaptam, és 34%-ról (ajánlások) 12%-ot javítva végül 46%-ot elérve nagyon szoros eredmény született. Mindenekelőtt köszönöm azoknak, akik bátran mellém álltak! Nem szeretném elengedni a kezüket. (...) Azokkal van a baj, akik a háttérből irányítanak, és elvették ennek a mozgalomnak a lelkét. Nem az fáj, hogy nem nyertem, hanem az a keserűség, amit most érzek az egyenlőtlen feltételek miatt. Nekem ugyanis mindig van dolgom a hazám szolgálatában. A közeljövőben Ásotthalomra összpontosítok, befejezem, amit elkezdtem. A Jobbikban egyelőre semmilyen tisztséget nem vállalok. A párttagságomról később döntök.”
Ezeket a sorokat korábban Zazrivecz, ma Vona és a Vonát háttérből irányítóval szemben alulmaradt, korábban Tóth, ma Toroczkai írja a Facebook-oldalán.
Ebben a pártban Zsiga Daniból Z. Kárpát Dániel lett, ennek a pártnak a zsidó származású alelnöke kipában mesélte el, kik és hogyan rakták össze a nácikkal egy platformra hozott pártot, hogyan játszott a kezükre a sajtó, hogyan került a Turul hátán egyikük a zsinagógába, a másikuk a Spinoza Házba. Milyen meggondolásból kezdett „magyarságbizniszbe” például az a zsidó felmenőkkel bíró elnökségi tag, aki nyíltan beszélt arról, hogy életcélja és politikai vágya részt venni a magyar zsidóság túlhatalmának megtörésében.
És ebben a pártban, amelynek másik elnökségi tagja a zsidó világuralommal szemben fogalmazza meg magát és fő ellenségként a zsidón kívül a cigányt, a liberálist jelöli meg, Heller Ágnes végül szövetségesre lel. Heller Ágnessel együtt a liberális sajtó tette a legtöbbet azért, hogy akit a durva, ostobaságig primitív szövegek vonzanak és az is, aki az egészről mit sem sejt, csupán tapasztalatlan fiatal, rájuk találjon. Szabályosan kiképezték a feladatra a párt vezetőit, botrányosnak tűnő kiszólásaikat, tetteiket a tv-kamerák követték. Pillanatok alatt kiemelték a Jobbikot az ismeretlenségből, lecserélték a kollaborálást elutasító elnökségi tagokat, és végül a Spinoza Házban Rangos Katalin megmagyarázta a Jobbikkal kapcsolatban a megmagyarázhatatlant. Ki érti, hogy a hivatásos rettegők, az állítólag állandóan félelemben élők miért ajánlották bátran a szövetséget azokkal, akik a nemzet testén élősködő közömbös zsidóbérenc hazaárulókról értekeztek, akiknél a cigány ingyenélő, a zsidó pedig rafinált, görbeorrú, púpos hátú. Bár a 106 egyéni választókerületben hallgatólagos együttműködésben maradt a Jobbik és a „demokratikus ellenzék”, április 8-án a teljes hazug bagázs csúfos kudarcot szenvedett el, a háttér-összeborulás ellenére.
Ezen a kongresszuson az elemző véleményével szemben mi úgy gondoljuk, nem tisztújítás zajlott, csupán a csicskák közé durrantott Lajos egy vaktölténnyel. Azok, mint a varjak felrebbentek, majd visszaültek ugyanannak a fának egy másik ágára.