A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány

1464 Budapest, Pf. 1578
+36-1-781-3236
info@magyarforum.hu


MEGJELENT

a MAGYAR FÓRUM

XXX. évfolyamának 38.
száma.

MEGNYÍLT AZ ORSZÁGGYŰLÉS ŐSZI ÜLÉSSZAKA

Toroczkai László, a Mi Hazánk Mozgalom elnöke: „A Jobbikban az elnökség háta mögött születtek meg a stratégiai döntések. Nem tudtunk előre a Spinoza-házbeli akcióról. Aki azt mondja, hogy bárkivel összefogunk, csak kerüljünk hatalomra, a vonaizmust képviseli.”

SZÉGYENFAL – A jelentés megszavazói, tartózkodók, távolmaradók

Lépjünk ki a komfortzónából

Varázsszavam: utánam!

A rekorder lovasíjász megdöbbenve hallja, mikor a magyar fiatalokat az utolsó helyre teszik. Holott a magyarok nagyon jó eredményeket érnek el. A kétkedőknek azt javasolja, menjenek ki az USA-ba, és próbáljanak meg amerikai fiatalokat bármire megtanítani.

Kassai Lajos először Lezsák Sándor kérdésére válaszolva a genderizmusról beszélt. Közölte, hogy az archaikus ember nagyon vigyázott arra, hogy a nemi szerepek úgy alakuljanak ki, hogy a férfi nagyon férfias, a nő pedig nagyon nőies legyen. Mindezt férfivá avatási szertartásokkal érték el. Ez azért volt lényeges, mert a hunoknál, magyaroknál, a sztyeppei népeknél minden fiú férfinak született, és minden férfi harcossá vált. A kérdés az, hogy érdemes-e, szüksége van-e a társadalomnak maszkulin nőkre és feminin férfiakra. Azt, hogy femininné kell nevelni egy férfit, és maszkulinná egy nőt, a társadalom dönti el. Ha így van, akkor abba az irányba haladunk. De miért is alakult ez így? – vetette fel a kérdést Kassai. S meg is válaszolta: nincs, vagy nagyon is hiányos a gyermeknevelés. A gyerek dönti el, mi lesz belőle. Ez egy érdekes kísérlet, olyasmi, mint a kommunizmus – folytatta a lovasíjász. Olvassa el teljes cikkünket Kassai Lajosról a legújabb Magyar Fórumban!