A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány

1464 Budapest, Pf. 1578
+36-1-781-3236
info@magyarforum.hu


MEGJELENT

a MAGYAR FÓRUM

XXX. évfolyamának 33.
száma.

BIZTONSÁGOS ORSZÁG - Szent István király 1018–2018

Novák Katalin család- és ifjúságügyért felelős államtitkár: „A biztonságos környezethez szeretnénk hozzájárulni a kétgyermekesek adókedvezményének ismételt emelésével. Sokkal többet szánunk otthonteremtésre. ”

Dr. Szabó Tünde sportért felelős államtitkár:„A legfontosabb, hogy minden gyermek sportoljon. Ez alapfeladat, amihez megfelelő létesítményeket kell biztosítani, és az utánpótlásnak is komoly bázist jelent.”

Rajcsók Attila szobrászművész: „Nem az a lényeg, hogy állandóan dicsérjenek, hogy középpontban álljak, hanem hogy a szobraimmal tegyem le névjegyem az utókor számára. Örülök, ha műveim elgondolkodtatják a befogadót.”
Találjunk egymásra, legyen előfizetőnk!

Heti Magyar Fórum előfizetési díja:
3211 Ft / negyedév.

Havi Magyar Fórum előfizetési díja:
1470 Ft / negyedév.


Tel.: +36-1-781-3236

Levélcím: 1464 Budapest, Pf. 1578.

Kiadó:
Bp. IX., Ráday u. 32., I. em. 3.
Lépjünk ki a komfortzónából

Varázsszavam: utánam!

A rekorder lovasíjász megdöbbenve hallja, mikor a magyar fiatalokat az utolsó helyre teszik. Holott a magyarok nagyon jó eredményeket érnek el. A kétkedőknek azt javasolja, menjenek ki az USA-ba, és próbáljanak meg amerikai fiatalokat bármire megtanítani.

Kassai Lajos először Lezsák Sándor kérdésére válaszolva a genderizmusról beszélt. Közölte, hogy az archaikus ember nagyon vigyázott arra, hogy a nemi szerepek úgy alakuljanak ki, hogy a férfi nagyon férfias, a nő pedig nagyon nőies legyen. Mindezt férfivá avatási szertartásokkal érték el. Ez azért volt lényeges, mert a hunoknál, magyaroknál, a sztyeppei népeknél minden fiú férfinak született, és minden férfi harcossá vált. A kérdés az, hogy érdemes-e, szüksége van-e a társadalomnak maszkulin nőkre és feminin férfiakra. Azt, hogy femininné kell nevelni egy férfit, és maszkulinná egy nőt, a társadalom dönti el. Ha így van, akkor abba az irányba haladunk. De miért is alakult ez így? – vetette fel a kérdést Kassai. S meg is válaszolta: nincs, vagy nagyon is hiányos a gyermeknevelés. A gyerek dönti el, mi lesz belőle. Ez egy érdekes kísérlet, olyasmi, mint a kommunizmus – folytatta a lovasíjász. Olvassa el teljes cikkünket Kassai Lajosról a legújabb Magyar Fórumban!