A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány

1464 Budapest, Pf. 1578
+36-1-781-3236
info@magyarforum.hu


MEGJELENT

a MAGYAR FÓRUM

XXX. évfolyamának 25.
száma.

Orbán Viktor: Jövőre ennek a bizottságnak mennie kell!

A nemzeti összefogás tiszta eszméje: Csurka István 30 évvel ezelőtt elhangzott beszéde az erdélyi falurombolás elleni tüntetésen

Mónus József: a Hódítók Kupáját ezúttal egy Kr.e. 3. századiszkíta íj másolatával nyertem el, amit én készítettem

Szanyit megválasztották az MSZP alelnökének, majd lapunknak azt nyilatkozta, hogy az MSZP ma már nem vonzó
Találjunk egymásra, legyen előfizetőnk!

Heti Magyar Fórum előfizetési díja:
3211 Ft / negyedév.

Havi Magyar Fórum előfizetési díja:
1470 Ft / negyedév.


Tel.: +36-1-781-3236

Levélcím: 1464 Budapest, Pf. 1578.

Kiadó:
Bp. IX., Ráday u. 32., I. em. 3.
Lépjünk ki a komfortzónából

Varázsszavam: utánam!

A rekorder lovasíjász megdöbbenve hallja, mikor a magyar fiatalokat az utolsó helyre teszik. Holott a magyarok nagyon jó eredményeket érnek el. A kétkedőknek azt javasolja, menjenek ki az USA-ba, és próbáljanak meg amerikai fiatalokat bármire megtanítani.

Kassai Lajos először Lezsák Sándor kérdésére válaszolva a genderizmusról beszélt. Közölte, hogy az archaikus ember nagyon vigyázott arra, hogy a nemi szerepek úgy alakuljanak ki, hogy a férfi nagyon férfias, a nő pedig nagyon nőies legyen. Mindezt férfivá avatási szertartásokkal érték el. Ez azért volt lényeges, mert a hunoknál, magyaroknál, a sztyeppei népeknél minden fiú férfinak született, és minden férfi harcossá vált. A kérdés az, hogy érdemes-e, szüksége van-e a társadalomnak maszkulin nőkre és feminin férfiakra. Azt, hogy femininné kell nevelni egy férfit, és maszkulinná egy nőt, a társadalom dönti el. Ha így van, akkor abba az irányba haladunk. De miért is alakult ez így? – vetette fel a kérdést Kassai. S meg is válaszolta: nincs, vagy nagyon is hiányos a gyermeknevelés. A gyerek dönti el, mi lesz belőle. Ez egy érdekes kísérlet, olyasmi, mint a kommunizmus – folytatta a lovasíjász. Olvassa el teljes cikkünket Kassai Lajosról a legújabb Magyar Fórumban!