A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány

1464 Budapest, Pf. 1578
+36-1-781-3236
info@magyarforum.hu


MEGJELENT

a MAGYAR FÓRUM

XXX. évfolyamának 33.
száma.

BIZTONSÁGOS ORSZÁG - Szent István király 1018–2018

Novák Katalin család- és ifjúságügyért felelős államtitkár: „A biztonságos környezethez szeretnénk hozzájárulni a kétgyermekesek adókedvezményének ismételt emelésével. Sokkal többet szánunk otthonteremtésre. ”

Dr. Szabó Tünde sportért felelős államtitkár:„A legfontosabb, hogy minden gyermek sportoljon. Ez alapfeladat, amihez megfelelő létesítményeket kell biztosítani, és az utánpótlásnak is komoly bázist jelent.”

Rajcsók Attila szobrászművész: „Nem az a lényeg, hogy állandóan dicsérjenek, hogy középpontban álljak, hanem hogy a szobraimmal tegyem le névjegyem az utókor számára. Örülök, ha műveim elgondolkodtatják a befogadót.”
Találjunk egymásra, legyen előfizetőnk!

Heti Magyar Fórum előfizetési díja:
3211 Ft / negyedév.

Havi Magyar Fórum előfizetési díja:
1470 Ft / negyedév.


Tel.: +36-1-781-3236

Levélcím: 1464 Budapest, Pf. 1578.

Kiadó:
Bp. IX., Ráday u. 32., I. em. 3.
​Szinte titokban kapta meg az Aranylabdát

50 éve vehette át elismerését Albert Flórián

Ami más országokban túlcsorduló nemzeti és sportszakmai büszkeséget jelent, azt a kommunista Magyarországon szinte rejtegetni való dologként kezelték. Máig alig beszélnek arról, hogy egyetlen Aranylabdásunk, Albert Flórián majd fél évvel később vehette csak át fantasztikus elismerését, mert a kommunista állami- és sportvezetés különböző okok miatt ezt megakadályozta.

Megmondom őszintén, hogy odahaza ez nem volt téma, nem igazán jött szóba az, hogy ő Aranylabdás. Emiatt kicsi koromban csak annyit tudtam, hogy igen, apu a Fradiban focizik, jó játékos és sokan tisztelik, szeretik. Már a klub serdülő játékosa voltam, amikor igazán tudatosult bennem, hogy milyen hatalmas játékos is volt az én édesapám - nyilatkozta lapunknak ifj. Albert Flórián. Tudjon meg mindent az 50 évvel ezelőtti eseményekről a legújabb Magyar Fórumból!