A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány

Levelezési cím: 1092 Budapest, Ráday u. 32. I. em. 3.
+36-1-781-3236
info@magyarforum.hu
Kérjük, hogy éves adójuk 1%-át ajánlják fel A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítványnak-oldalunkért
1%"/
Kedvezményezett alapítvány neve: A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítvány

adószáma: 18670275–1–13​Na, végre!

Galiotti

Botrány! Menekülnek Magyarországról a civil szervezetek és a CEU, harsogják az ellenzéki és nyugati lapok és TV-csatornák. Mi meg mosolygunk, jólesően hátradőlünk a fotelben és azt mondjuk: Na végre! Hála Istennek! Persze, a szokásos csúsztatás is vastagon benne van a híradásokban, mondjuk  ki, hazudoznak rendesen, ugyanis nem a nálunk működő 65000 civil szervezet menekül, hanem a néhány, Soros-féle  „álcivil”, ügynök szervezetek húzzák el a csíkot és jól is teszik. Ha sokáig várakoznak, még a végén kiderül, amit már mindenki tud, hogy nagy pénzért, bomlasztó, országrontó tevékenységet folytatnak. Börtönbe is kerülhetnének – mint idegen érdekeket képviselő hálózati emberek – a magyar alkalmazottak pedig tudatosan, vagy tudatlanul, de hazaárulók. Szó szerint pénzért árulják a hazát.
A CEU persze más tészta, de jogilag teljesen világos ügy, csak ezt az ellenzéki média bölcsen elhallgatja, mi meg nem mondjuk el elég gyakran és elég hangosan. Ugyanis egy primitív csalás az egész. Nincs amerikai anyaegyetem, csak egy tábla egy kapu alatt. Ennek a fantom egyetemnek a kihelyezett részlege a budapesti CEU, amelyik persze így álcázva adhat amerikai diplomát a jól fizető, megtévesztett hallgatóknak, akiket persze nem kell túlzottan sajnálnunk, mert ők többnyire tehetős, de nem éppen nemzeti érzelmű szülők gyermekei, hanem olyanok, akik pontosan tudták, hogy hova és miért íratták be éppen ide csemetéiket. Itt azután ezeket a „szegény” gyerekeket kiképzik a globalista nemzetellenesség hű kiszolgálóivá, vagy helyi vezetőivé, de zömében ők tanítják majd a többi egyetemen a  gyermekeinket, akiknek tapasztalatom szerint csak hatalmas küzdelemben sikerül megvédeniük diplomamunkájukat, ha az nem a homokos egerek nemi szervén lévő bibircsókról szól, hanem például arról, hogy hogyan használják az egyes államok a saját maguk gerjesztett és importált terrorizmust a totális ellenőrzés bevezetésére vagy más külpolitikai célokra.
Az asztal mögött ülő derék, CEU-n képzett liberálisok röhögve jelentik ki, hogy itt szabad gondolkodást várnak el és biztosítanak, de csak úgy, ahogy ők gondolják! Bocsánat, gyermekemnek volt egy kiváló, nagy tudású, vállaltan nemzeti érzelmű professzora is. Ő már Ausztriában, középiskolában tanít. Nem csak a pénzért ment ki! Szóval, jó lesz, ha az állam valóban odafigyel az oktatásra, de javaslom, ne azt a szegmenst vizsgálgassa, amit az ellenzék ajánlgat, hanem azt nézzék meg, hogy kik tanítják a gyerekeinket és mit tanítanak nekik! Az világosan látszik, hogy ennél sunyibb ügynöki tevékenység nincs, mint a jövőnk ilyen rafinált átformálása megtévesztett, félrenevelt gyermekeink által. Erre itt a bizonyíték a hetenkénti tüntetéseken. Szegény agymosott fiatalok már saját hazájuk ellen, a saját jövőjük ellen tüntetnek, nem is sejtik, hogy kinek a pénze, vagy milyen szándékok vannak a háttérben. Na, ez már a CEU működésének „gyümölcse”! Ennek a nagyszerű, bomlasztó tevékenységnek az elvesztésétől félnek, ezért üvöltöznek, rágalmaznak minden szinten. Csoda, hogy előrelátóbb országokból (pl. Csehország) már régen kitiltották őket?
Nos, a képviselőink ezen gondolkodjanak el és mondják el százszor az „EU LIBE-gő” bizottságaiban, akkor talán már nem sokáig libegnek, hanem hamarosan, de legkésőbb a következő EU parlamenti választásoknál jó magasról pofára esnek és lesz nagy sírás-rívás, fogak csikorgatása! Fogadjunk, hogy nem fogják érteni mi történt, de majd azt mondják ez azért volt, mert a gonosz Magyarországon és szövetségeseinél dühöng a „bazi nagy” antiszemitizmus! Addig is sok sikert a nemzetbiztonsági szolgálatok minden ágának és a honvédségnek. Lesz munkájuk bőven, de vegyenek fel sok tisztán- látó, hazaszerető magyar gyereket, akik nem hagyták átmosni az agyukat.