A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány

1464 Budapest, Pf. 1578
+36-1-781-3236
info@magyarforum.hu


MEGJELENT

a MAGYAR FÓRUM

XXX. évfolyamának 25.
száma.

Orbán Viktor: Jövőre ennek a bizottságnak mennie kell!

A nemzeti összefogás tiszta eszméje: Csurka István 30 évvel ezelőtt elhangzott beszéde az erdélyi falurombolás elleni tüntetésen

Mónus József: a Hódítók Kupáját ezúttal egy Kr.e. 3. századiszkíta íj másolatával nyertem el, amit én készítettem

Szanyit megválasztották az MSZP alelnökének, majd lapunknak azt nyilatkozta, hogy az MSZP ma már nem vonzó
Találjunk egymásra, legyen előfizetőnk!

Heti Magyar Fórum előfizetési díja:
3211 Ft / negyedév.

Havi Magyar Fórum előfizetési díja:
1470 Ft / negyedév.


Tel.: +36-1-781-3236

Levélcím: 1464 Budapest, Pf. 1578.

Kiadó:
Bp. IX., Ráday u. 32., I. em. 3.
Kövessék Amerikát

Czyla

Hallom, újabb botrány tört ki az amerikai médiában. Konzervatív személyiségek Bee műsorának megszüntetését követelik, mert az újságírónő, televíziós műsorvezető, politikai kommentátor minősíthetetlen kifejezésekkel illette a Fehér Ház elnöki tanácsadóját, aki Donald Trump lánya, Ivanka.
Történt, hogy nyilvánosságot kapott egy fotó, amelyen az elnök leánya, Ivanka kicsi lányát átöleli, s Samantha Bee emiatt a fénykép miatt rendkívül durva szavakkal hordta le az elnököt és a lányát is.
Összehordva hetet-havat, az illegális migránsok gyermekeivel kapcsolatban ostorozta Donald Trump bevándorlás-politikáját, szidalmazta Ivankát. A Fehér Ház „aljasnak és gonosznak” minősítette Samantha Bee obszcén mondatait, amelyek a kommentátor televíziós showműsorában hangzottak el. Samantha Bee csütörtökön este bocsánatot kért, de a botrány nem csillapodik.
A showműsort sugárzó TBS televízió vezetői közleményben kértek bocsánatot, szintén „aljasnak és megengedhetetlennek” minősítve az elhangzottakat. „Ezeknek a kifejezéseknek nem lett volna szabad adásba kerülniük. Ez a mi hibánk is, és nagyon sajnáljuk” – olvasható a televíziós csatorna közleményében. Két hirdető már csütörtökön este bejelentette: nem hirdet többé Samantha Bee műsorában.
A kettős mérce úgy tűnik a magyarországi liberálbolsi sajtómunkások és kiterjedt, külföldön tanyázó baráti körük privilégiuma. Mert mint az évek hosszú során tapasztaltuk, azonnali kedvenccé a liberális oldalon Orbán Viktor miniszterelnök és leánya, valamint családja többi tagjának rágalmazása, durva sértegetése árán sztárrá léphet elő bárki az orgánumaikban. Legyen az illető akár egy duplanullás senkiházi. Érthetetlen előttünk, hogy ezek a belföldi bősz liberálisok, az amerikai rossz mintákat kritika nélkül követők, vajon miért teszik a süketet, mikor valami valóban jó történik a tengeren túl. Mint például most a liberális médiumok is erőteljesen elítélik Samantha Bee műsorát: a CNN hírtelevízió műsorvezetője leszögezte: nincs kettős mérce, a sértést és a kirekesztést akkor is el kell ítélni, ha liberális kommentátor az elkövető.