A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány

1464 Budapest, Pf. 1578
+36-1-781-3236
info@magyarforum.hu


MEGJELENT

a MAGYAR FÓRUM

XXX. évfolyamának 29.
száma.

Vlagyimir Putyin orosz elnökkel tárgyalt Orbán Viktor miniszterelnök a Kremlben

CSURKA ISTVÁN VITAINDÍTÓ ELŐADÁSA MONORERDŐN 1985-BEN

MEDVECZKY ÁDÁM ’77 – A Kossuth-díjas karmester szerint a keresztény művész nem lehet közömbös. Jézus urunk is ostorral űzte ki a kufárokat a templomból. Tehát a hitnek harcosnak kell lennie.

POLGÁRŐRÖK EZREI VÉDIK A HATÁRT – Dr. Barnucz Szilvia, az Országos Polgárőr Szövetség főigazgatója: Szent László a mi védőszentünk, több mint hatvanezer polgárőrnek, akik fogadalmat tettek arra, hogy megvédjék településeink közrendjét.”
Találjunk egymásra, legyen előfizetőnk!

Heti Magyar Fórum előfizetési díja:
3211 Ft / negyedév.

Havi Magyar Fórum előfizetési díja:
1470 Ft / negyedév.


Tel.: +36-1-781-3236

Levélcím: 1464 Budapest, Pf. 1578.

Kiadó:
Bp. IX., Ráday u. 32., I. em. 3.
Toroczkai zászlót bontott

Hivatalosan is kettészakadt a Jobbik: Toroczkai László szombaton Ásotthalmon zászlót bontott és bejelentette, hogy a megalakult Mi hazánk mozgalom pártként fog működni. Mintegy 800 ember jelent meg a felállított sátorban, ahol a zenés-táncos előadások után a Jobbikból frissen kilépett politikusok léptek színre és vázolták fel programjukat.

„A Jobbikot Vona tanácsadói tették tönkre” – kezdte beszédét Toroczkai László, majd ekképpen folytatta: „Furcsa, hogy ezt mondom, de szerintem a Jóisten megmentett minket attól,
hogy Jobbik-LMP-Momentum kormány legyen"    
Az új mozgalmat és pártot bajtársi közösségként jellemezte, amit a haza felemelése hozott össze. Legfőbb céljaik között említette, hogy pozitív jövőképet szeretnének nyújtani az embereknek, olyan országot építeni, ahonnan nem elmennek, hanem ahová visszaköltöznek a magyarok. „Olyan Magyarországot szeretnénk Európában, amely fehér szigetként megmarad, ha lesz Európai Unió, akkor is, ha eltűnik, akkor is.” A mozgalom programját az elmúlt 20 év határozta meg, de alapja Szabó Dezső egy gondolata: „Minden magyar felelős minden magyarért!”.
    Toroczkai László az ország megoldandó feladatai közt említette a népesség fogyásának megállítását, a kivándorlás okainak megszüntetését, az Európa iszlamizációja elleni fellépést, sarcok helyett az igazságos közteherviselés megteremtését, a devizahitelesek, a bankok által megkárosított százezrek ügyének rendezését – a jelenlévők nagy tetszését elnyerve ezekkel a gondolatokkal.
Riport és további részletek a következő Magyar Fórumban!