A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány

1464 Budapest, Pf. 1578
+36-1-781-3236
info@magyarforum.hu


MEGJELENT

a MAGYAR FÓRUM

XXX. évfolyamának 38.
száma.

MEGNYÍLT AZ ORSZÁGGYŰLÉS ŐSZI ÜLÉSSZAKA

Toroczkai László, a Mi Hazánk Mozgalom elnöke: „A Jobbikban az elnökség háta mögött születtek meg a stratégiai döntések. Nem tudtunk előre a Spinoza-házbeli akcióról. Aki azt mondja, hogy bárkivel összefogunk, csak kerüljünk hatalomra, a vonaizmust képviseli.”

SZÉGYENFAL – A jelentés megszavazói, tartózkodók, távolmaradók

Kuncze örökében

Széplaky Bálint

Azt, hogy uborkaszezon van, mi sem bizonyítja jobban, mint hogy a hírek két bukott politikusról szólnak. Az egyik Demszky Gábor, aki ötödjére nősült meg, és utazott el nászútra. Bár Heller Ágnes is vele tölti a mézesheteket, egyelőre nem ő lett szíve választottja. De ki tudja, még az is eljöhet. A másik Vona Gábor, aki tönkretette a Jobbikot, és most arra készül, hogy a magas polcról – a politikától kezdve minden témában – pallérozza a társadalmat.

„Vlogger leszek. A vlog számomra nem cél, hanem eszköz arra, hogy megmutassam magam, a gondolataimat, az elképzeléseimet” – csalt mosolyt arcunkra a magyar politikai élet másik bohóca, Vona Gábor. Vagyis újra átélhetjük azt, amit Kuncze Gáborral szoktunk: előjön valaki, aki soha semmit nem tett az országért, és most megmondja a tutit. Elvette a pártja lelkét, tönkretette, tevékenységével kettészakította, de ő majd tudja, és hetente egy 6-8 perces videóban kiosztja az észt mindenkinek. De nem ám csak politikai kérdésekben leszünk okosabbak Vonának hála, hanem a gyerekek játékfüggőségével kapcsolatban is hasznos tanácsokkal fog ellátni bennünket. Talán még távgyógyításba is belefog, mint Gyurcsok József, és akkor orvosságokra sem lesz már szükségünk.
Így maradna közéleti szereplő tehát Vona Gábor, akinek kifejezett szándéka, hogy befolyásolja a társadalmat a továbbiakban is, sőt, úgy gondolja, hogy vlogjával nőni fog mozgástere a pártpolitikához képest.
Olvassa végig cikkünket és nézze meg Demszky Gábor nászutas fotóit Heller Ágnessel a legújabb Magyar Fórumban!