A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány

1464 Budapest, Pf. 1578
+36-1-781-3236
info@magyarforum.hu


MEGJELENT

a MAGYAR FÓRUM

XXX. évfolyamának 38.
száma.

MEGNYÍLT AZ ORSZÁGGYŰLÉS ŐSZI ÜLÉSSZAKA

Toroczkai László, a Mi Hazánk Mozgalom elnöke: „A Jobbikban az elnökség háta mögött születtek meg a stratégiai döntések. Nem tudtunk előre a Spinoza-házbeli akcióról. Aki azt mondja, hogy bárkivel összefogunk, csak kerüljünk hatalomra, a vonaizmust képviseli.”

SZÉGYENFAL – A jelentés megszavazói, tartózkodók, távolmaradók

Az erőszakoló migráns a Helsinki Bizottság miatt lehetett nálunk

Az Origo információ szerint a Helsinki Bizottság jogi segítségnyújtása miatt maradhatott az országban Sarhadi Bilal Ahmad, aki egy magyar lányt megerőszakolt szeptember 9-én hajnalban.

A Soros-hálózat fontos tagja, a Helsinki Bizottság 2017-ben jogi segítségnyújtást adott a magát 18 évesnek mondó Sarhadi Bilal Ahmadnak az ügyben, hogy Magyarország területén maradhasson. A többek között ilyen ügyekre specializálódott Helsinki Bizottság elérte, hogy Ahmadnak végül nem kellett elhagyni az országot. Mi lett a Magyarország irányába tanúsított hála? Szeptember 9-én hajnalban egy belvárosi gyorsétterem mosdójában megerőszakolt egy magyar nőt, és később az is kiderült róla, hogy korábban két alkalommal mutogatta a nemi szervét nőknek.
A Helsinki Bizottság 2012 óta reklámozza kiadványaival a bevándorlóknak hazánkat, költségvetésük 30%-át Soros György állja.