A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány

1464 Budapest, Pf. 1578
+36-1-781-3236
info@magyarforum.hu


MEGJELENT

a MAGYAR FÓRUM

XXX. évfolyamának 38.
száma.

MEGNYÍLT AZ ORSZÁGGYŰLÉS ŐSZI ÜLÉSSZAKA

Toroczkai László, a Mi Hazánk Mozgalom elnöke: „A Jobbikban az elnökség háta mögött születtek meg a stratégiai döntések. Nem tudtunk előre a Spinoza-házbeli akcióról. Aki azt mondja, hogy bárkivel összefogunk, csak kerüljünk hatalomra, a vonaizmust képviseli.”

SZÉGYENFAL – A jelentés megszavazói, tartózkodók, távolmaradók

Lócsiszárok

„Ha egy úri lócsiszárral
Találkoztam s bevert sárral:
Nem pöröltem, -
Félreálltam, letöröltem.”

 
A liberálbalról Csurka István rituális rugdosása halála után sem maradt abba, talán csak alábbhagyott. De az, hogy az un. jobboldali véleményvezérek műsorában, az Echo Tv Bayer Zsolt által vezetett Sajtóklubjában szereplő Huth Gergelyben csak úgy van meg a bátorság a nándorfehérvári diadalról szóló filmért Szász Jánosnak odaítélt 7 milliárdnyi támogatással kapcsolatban a filmalapot bírálni, hogy közben Csurka Istvánt, a már halott magyar írót is besározza, csak jó indulattal szemlélve bunkóság.
Egyébként súlyos tünet. Éppen a Sajtóklubban bírált megfelelési kényszer ékes példája. Huth ugyanis azt mondja, hogy a nándorfehérvári diadal filmre vitelét Szász kezére adni olyan, mintha Csurka Istvánt bízták volna meg még utoljára egy holokausztról szóló dráma megírására. Tisztelt Huth Úr, Ön valóban úgy gondolja, hogy a magyargyűlölő, tehetségtelen Szász János és Csurka István említhető egy lapon?
Mennyiben? Pusztán a Deáki, hazudni pedig nem szabad elvre hivatkozva szerényen megkérdezem, legalább egy példával alá tudná támasztani, Csurka István mely művében, esetleg kijelentésében támadott, netán gyűlölt valakit pusztán azért, aminek született?

Válaszát várom: Papolczy Gizella