A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány

Levelezési cím: 1092 Budapest, Ráday u. 32. I. em. 3.
+36-1-781-3236
info@magyarforum.hu
Kérjük, hogy éves adójuk 1%-át ajánlják fel A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítványnak-oldalunkért
1%"/
Kedvezményezett alapítvány neve: A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítvány

adószáma: 18670275–1–13
1%"/

Megjelent munkatársunk, Kovács Attila harmadik kötete: Az idők szava.
Glosszák, jegyzetek, publicisztikák, elemzések. Rendelés és információ: azidokszava@gmail.com

Parázs a hamu alatt

Csak azt adhatják, mi sajátjuk, lényegük nekik, a liberál-hiszteroidoknak

Iróniával fogalmazva, a kormányzás hogy - hogy nem, visszakerült a népnyúzó, rabszolgaállamot kreáló doktor Miniszterelnök úrhoz, aki már elsőre bevezettette azt a rabszolgatörvényt, melynek értelmében az azonnali kivégzések helyett először ellenőriznek – közben tanácsokat adnak és segítenek a felügyelő szervek, majd az ellenőrzés végén a jónak találtakért dicséretet, a hibákért figyelmeztetést osztanak. A rendőrség és közlekedési felügyelet is meghirdeti, mit hol és hogyan fognak ellenőrizni, s innentől nincs megállás, máris belekeveredtünk a munkáért javadalmazás elrettentő igazságtalanságába, s tetőzte e sok- sok rosszat, hogy ezentúl, ha valaki túlmunkát végez, annak jövedelme az ő nyugdíjalapját növelheti, nem valaki másét.
 
Ez volt az utolsó csepp, ami egybe rántotta a „nemzet megmentőit”: a hazugság ellen küzdő zsidópofozókat, az önmagukba szakadt bolsevikokat, az intézményes korrupció ellen küzdő liberálisokat, a zöld tudatú liberális valamik és a liberális tudatú, még zöld gondolatú újdonászok, az égjen a város! párbeszédűek, és a füstbombákat dobáló kiképzettek sokszínű, de egyszívű csapatát. Egy szóval mindenkit, akik amúgy nagyon utálják egymást, akik halálosan féltékenyek és irigyek egymásra meg az egész világra, de a nyomorult törpe felerősített hangjától megjuhászodva egy asztalhoz ültek. Kések, pisztolyok, tőrös és ólmosbotok leadva a ruhatárba, csak a titkos kép és hangrögzítők működnek rejtekükből kilesve. Vezetőik, hangadóik már önmagukban is igen érdekes emberek, kiknél soha nem lehet tudni, mit, hogyan, mikor és miért? Miért pont a pösze, horpadt gondolatú nőt hívják tv stúdiókba, aki egy szuszra vesztette el miniszterelnök önjelöltségét, pártja vezetői posztját majd párttagságát? Mert ő volt kint, végig a sárga úton Óz apónál?. „Nem baj, hogy különböző zászlókkal jöttünk, fő, hogy egy asztalnál ülünk!” Ott ül büdös szájú Bence, s vele kinek ujja fáj, rohammentő hordja már - kár. A másik vihog, köhint, orra csöppen, feje fölött csóvál, dobbant, az ajtóról ó, lepattant. Istenem, Ági!
 
Párban a korlátmászó büdös bogár, ki hanyatt fekve folytatja már, papír nyüvő hasra fekvő, mellettük a kedélybeteg sapka zsiráf, kitől Csaba elnyalta a sált, amott zakódobó hősi Péter nagy mellénnyel, kicsi ésszel. S a többi, ki már sokszor bukta, de attól még ő jobban tudja. A háttérből figyelnek sokan. Zsolt, ki lépcsőkön rohan, s a többi kripli, lütyő, csak úgy dagad belőlük a tüdő: forradalom! Mi csináljuk!
Kiskanaluk belemártják, habot vernek, hű, te világ, ilyen csodát, ilyen csodát!

Túláradó igyekezetüket csordaszellemmel támogatva köztörvényes bűnöket követnek el rendőrök, a ország - város javai, a köz ízlése és erkölcse ellen. A diéta kifejezést teljesen félreértve penetráns, alpári fizikai agresszióval és erőszakkal akarják a diétát diétáztatni, majd lincseléssel fenyegetőznek az MTV székházában. Hiszen csak azt adhatják, mi sajátjuk, lényegük nekik, a liberál-hiszteroidoknak. A sok húgyagyú, kretén seggfej, aki összekavart iskolai környezetben rögtön tudja követelni a pedagógia eszköztárából előveendő adekvát eszközök alkalmazását. Ugyan miért nem képesek a parlamentben a politikai eszköztár adekvát megoldásait bevetni? Mert nincs nekik. Olyan a kormánypártoknak van, akik nem verekedni mennek az UNIO parlamentjébe még akkor sem, ha nyilvánvaló cinikussággal, a szemükbe vigyorogva gyötrik ott őket törvénytelenül odatoltak törvénytelen módokon. Ezek a semmi emberek fantáziálnak itt népfelkelésről, arról, hogy felállunk terített asztalunk mellől, s üszkös romjaikat választva a nyakunkba csorgó havas esőre szavazunk. Ugyan mi alapján? Mert ilyenek. Mindig ennyit értek, és ma is ennyit értenek a világból: csapjunk oda nekik! Ahogy tehetik oda is csapnak, mindig odacsaptak – pusztító háborúk bizonyítják, milyen eszköztárból tudtak és tudnak válogatni.

Megint porrá égetitek magatokat, mert ilyenek voltatok és vagytok ti mind, ön-kiválasztott vásártéri ripacs mutatványosok, ha mást már végképp nem tudtok, akkor igyekeztek külső segítséggel (magatokban impotensek voltatok és vagytok) egy jó kis zsíros háborúcskát kirobbantani.
Most nem fogtok. Sértett öntudatotoktól vezetetten hamarosan megint egymás torkát fogjátok tépni a maradék pénzért, címért, rongy cafatokért. Mi, - ki-ki miként tud, a haza üdvén fáradozunk.
 
Mayer Gábor