A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány

Levelezési cím: 1092 Budapest, Ráday u. 32. I. em. 3.
+36-1-781-3236
info@magyarforum.hu
Soros szatócsboltja, vagy nemzetek Európája

Nem mindegyPlacido Domingot kíséri a Miskolci Nemzeti Színház Zenekara

Egy világsztárt kísérni hatalmas élmény és lehetőség

Cser Ádám zeneigazgató: ez egy olyan zenei adalék és együtt zenélés lesz, amire sokáig fognak emlékezni. Büszkeséggel tölti el a zenészeket és biztos, hogy a későbbi években is szívesen mesélik majd másoknak.

A miskolci színház zenekara kíséri Placido Domingo dániai koncertjét Aarhusban, a Musikhusetben. A koncerten közreműködik Rost Andrea és Camila Titinger, a karmester Eugene Kohn lesz – tudatta szerkesztőségünnek a Miskolci Nemzeti Színház sajtóosztálya.

A miskolci zenekar a MÁV Szimfonikus Zenekar helyett ugrik be Placido Domingo január 14-i koncertjére Dániában., Cser Ádám zeneigazgató számolt be arról, mit is jelent egy ilyen felkérés.

– Ez egy igen ritka lehetőség, a zenekar nagy odaadással készül a koncertre, ahol egy világsztárt kísérhetnek, ami valóban életre szóló élmény lesz – fogalmaz Cser Ádám. Mint mondja, ez egy olyan zenei adalék és együtt zenélés lesz, amire sokáig fognak emlékezni. – Büszkeséggel tölti el a zenészeket és biztos, hogy a későbbi években is szívesen mesélik majd másoknak – teszi hozzá.
A Zenekar rendkívül nagy megtiszteltetésként fogadta a megkeresést, és már nagy lelkesedéssel várják, hogy színpadra léphessenek január 14-én.
 
szerk.