A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány

Levelezési cím: 1092 Budapest, Ráday u. 32. I. em. 3.
+36-1-781-3236
info@magyarforum.hu
1%"/

Megjelent munkatársunk, Kovács Attila harmadik kötete: Az idők szava.
Glosszák, jegyzetek, publicisztikák, elemzések. Rendelés és információ: azidokszava@gmail.com

A szemkilövető Gyurcsány-bandát agyondicsérte a jobbikos

Mirkóczki: a Gyurcsány-Bajnai időszak a demokrácia aranykora volt

Azt rikácsolják, nincs összeborulás, nincs szövetség a balliberálisok és a Jobbik között. Ami egy ordas nagy hazugság, csak olvassuk el, mit nyilatkozott a Mancsnak Mirkóczki Ádám, a Jobbik sajtószóvivője, parlamenti képviselője: „ha elvonatkoztatunk a 2006-os rendőri brutalitásoktól, és a választási törvényt, a közszolgálati médiát, a köztársasági elnök, a népszavazás intézményét, vagy az ügyészséget nézzük, úgy még a legsötétebb Medgyessy-, Gyurcsány-, Bajnai-időszak is a demokrácia aranykora volt ahhoz képest, ami most van.”
 
Azt minden józan ember belátja, hogy aki bűnsegédletet vállal abban, hogy Gyurcsány és bandája visszatérjen Magyarország irányításának a közelébe, kiemelt felelősségű bűntettet követ el a nemzet ellen. Egyértelmű, ha 2006. őszi rendőrterrort tagadó, ultra-liberális Heller Ágnes ezerrel kampányol a Jobbik mellett, akkor itt valami nagyon bűzlik. Ha a materialista –keresztény Márki-Zay Péter elégedetten közli a Jobbikról, hogy az a párt mára „demokrata” lett, és szövetségre kell vele lépni, az sem piskóta. Az a párt, amely mostanra alapértéknek tekint nemzetállamok felszámolására törekvő és az Európát tönkretevő bevándoroltatási programra.
 
A nemzeti szuverenitás és önrendelkezés Brüsszellel szembeni védelme, a bevándorlás-ellenesség, a Soros-birodalom elleni fellépés, az elcsatolt magyarokért való kiállás, a hagyományos keresztény értékek, a családok védelme a liberális kórokozókkal szemben, a hadseregfejlesztés és a nemzeti öntudat erősítése, hagyományaink védelme – és még sorolhatnám – mind nemzeti programelemek. Ezekkel megy szembe, karöltve a balosokkal a Mirkóczki-banda.
 
emma