A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány

Levelezési cím: 1092 Budapest, Ráday u. 32. I. em. 3.
+36-1-781-3236
info@magyarforum.hu
1%"/

Megjelent munkatársunk, Kovács Attila harmadik kötete: Az idők szava.
Glosszák, jegyzetek, publicisztikák, elemzések. Rendelés és információ: azidokszava@gmail.com

RHSZ, a Rettenetesen Hülyék Szövetsége

A hülye ember veszélyesebb, mint a gyilkos, hiszen a gyilkos nem mindig gyilkol

Fiala János egy alkalommal műhelytitkot osztott meg a nézőkkel, amikor elmondta, hogy a képernyőn derékig beásott aktorok az ATV beszélgetős-műsorában előre kiosztott szerepet játszanak el. Szóban forgók, mind egy szálig véres szájúan kormányellenesek, ellenvélemény ott egy kukk nem sok, annyi sincs, érthetetlennek tűnik a kívülállónéző számára, hogy miért nem bíznak az egyébként hozzájuk tartozóban, szóval miért nem hívei a „szabad madarak” a szabad vélemény nyilvánításnak? Politikusaik még mindig csak elpróbált forgatókönyv szerint képesek működni?
 
Fájdalom, de azáltal, hogy megszűnt az SZDSZ sajtóbéli egyeduralma és politikusaik valódi kérdéseket is kapnak, hirtelen kiderül, hogy az RHSZ (a rettenetesen hülyék szövetsége) akárhogy erőlködik nem képes megragadni a nagyon vágyott hatalmat. A minap főpolgármester jelöltjüket meghívták a Hír Tv-be . Elvállalta. Fölényes, mosollyal, nagy mellénnyel érkezett, hiszen egy házi futóversenyen megelőzte az MSZP-és H. Csacsit, ebből Karácsony Gergelyen az a téves elképzelés lett úrrá, hogy a Fideszt győzte le.
 
Földi Kovács Andrea a Hír TV szerkesztő-műsorvezetője az RHSZ alapemberét, Karácsonyt, saját kijelentéseivel szembesítette, és többek között feltette neki a kérdést, hogy számára elfogadható-e a zsidók listázása. Karácsony válaszából kiderült, hogy igen, továbbá sem ez, sem egyéb, korábban általa is nácizmusként értékelt szavak és tettek már nem minősülnek annak. Így bírt beleállni a nácizmus védelmezésébe a hatalom megszerzése érdekében az RHSZ élembere.
 
Afelől eddig sem volt kétségünk, hogy amennyiben az RHSZ-nek valami abszurd helyzetben sikerülne győzelemre vergődnie, akkor minden bizonnyal a rettenetesen hülyék korszaka köszöntene ránk. Nos az RHSZ tagjairól, a romlott, hazug, a hazáról mit sem sejtőkről nem csak mi, hanem Tamás Ervin is megállapítja, hogy bár ő nem szívleli Orbánékat, mégis „Nehezen fogható fel, de igaz, hogy (...)ha az Orbán kormány megbukna az borzasztó lenne.”
 
czyla