A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány

Levelezési cím: 1092 Budapest, Ráday u. 32. I. em. 3.
+36-1-781-3236
info@magyarforum.hu
1%"/

Megjelent munkatársunk, Kovács Attila harmadik kötete: Az idők szava.
Glosszák, jegyzetek, publicisztikák, elemzések. Rendelés és információ: azidokszava@gmail.com

Még és már, már és még

Még nincs meg az őszi helyhatósági választások eredménye, de az ellenzékiek már marakodva osztogatják egymás között a pozíciókat.
Már világossá tették az Unióban, mit tartanak mindenféle népszavazásról, de azért mi még hiszünk egyirányú akaratunk erejében.
Még pofáznak Orbán Viktor elszigeteltségéről, de már végigparolázott a világ vezetőivel.
Már nincs semmi becsületük az Európa ügyeit intéző politikusoknak és bürokratáknak, de még szívósan dolgoznak a sokszínű és identitás nélküli Európai Egyesült Államok Istentől elrugaszkodott elképzelésének érvényesüléséért.
 

Még etetnek minket a mindenki egyenlő és parttalan tolerancia fedődumájával, de már világosan látszik, hogy mindenki, aki kiköveteli, hogy Európában tömegek élhessenek az iszlám vallás követelményei szerint – a mi szemünkben terrorista.
Már nagy igény van nyugaton is a nemzetállamhoz való visszatalálásra, de még csak itt-ott vannak meg hozzá a történelmi személyiségek.
Még van, még él a Soros vezetés az EU-ban, de már reménykedhetünk benne, hogy erősen csökken mérgező hatása.
Már régóta ünnepeljük a NER babatámogatási rendszerét, amikor még mindig fűtik Brüsszelben a kohókat minden nemzeti törekvés ellen.
Még él itteni kukorikban a vélemény, hogy hazai politikai állapotunk egész Amerikát tartja lázban, de már javában a kínai kapcsolatokról kérdezik Trump elnököt dr. Orbán Viktor miniszterelnökünkkel történt megbeszélése után.
Már maguk a baloldali gyűlölködők is unják és utálják magukat és egymást, de „üldözött” rádiójukban még visíthat a két dagadt golyófejű alternatív, akik a nemzet ünnepén Melinda őrülési jelenetébe báj-báj Szását ordítottak a Margitszigeten.
 
Még a gazember Timmermans és az elhasznált mosogatórongy karizmájú Weber tart vitadélutánt, de már szerelik a kerekeket Merkel alá, amiken begurítanák az elnöki pozícióba.
Már van a sok felejthető hisztis közül kiemelkedő bangónéságunk és ellopott metrónk, légitársaságunk, de még él bennünk a tocsikolás eredendő döbbenete.
Még mindig lefedik, ha elhallgattatni nem tudják, akkor elhallgatják a nemzeti érdekeket szem előtt tartó politikusokat, de már izgatottan sutyorognak néprádiójuk köré gyűlve, ha Orbán Viktor beszél.
Már itthonról minden balos, liberális politikai és gazdasági szédelgő, bűnöző az EU-ba rohanna politikázni, és sajnos, egy-kettőnek még van esélye kijutni.
 
Még a zseniális J.C. Tanker kapja a legsikeresebb politikus címet, és igyekeznek a NER-t szitokszóvá degradálni, de a Palmer – Jóbarát – Clinton sétálóspárga mindenhatósága után már a normális világ visszaépítését tervezzük.
Már eldöntött tény, hogy ki kell irtani a fehér fajt – különös tekintettel az amerikai fehér férfiakra, mint a rasszizmus, kizsákmányolás első számú felelőseire – , de már Dél-Afrikától kezdve látszik szerte a világban, hogy teljesítményünk nem helyettesíthető politikai szándékokkal.
Még marokra fogja mellkasunkat a Notre-Dame felégetése, de már egyre több félrenevelt – okított, magát az értelmiséghez soroló felső iskolás indignálódik, hogy miért siratunk népek sorsai helyett egy kőépületet, melynek megépítése és fenntartása sok-sok ember nyomorába került?
 
Már biztos, már teljesen egyértelmű, hogy muszlim neveltetésű tömegek nem képesek, nem tudhatnak az európai ember szabadságjogaival és fokaival együtt élni, a háttérhatalom szolgái mégis recsegtetik még a különböző kultúrák békés egymás mellett éléséről szóló ócska lemezt.
 
Még mindig a világ autóipara az egyik húzóágazat, de az autóforgalom már maga alá gyűrte a természetet. Még mindig gyorsan illó életünk pillanataiért törünk lándzsát, de már a teremtett, s azóta szüntelen változó, igazodó nagy egész fele eltűnt, a Föld kihalóban alólunk.
 
Mayer Gábor