A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány

Levelezési cím: 1092 Budapest, Ráday u. 32. I. em. 3.
+36-1-781-3236
info@magyarforum.hu
1%"/

Megjelent munkatársunk, Kovács Attila harmadik kötete: Az idők szava.
Glosszák, jegyzetek, publicisztikák, elemzések. Rendelés és információ: azidokszava@gmail.com

"Ennyi tehetségünk van, gyerekek"

Jobb szeretnék finom és nőies lenni, de addig szórakozik velem ez a Gyurcsány vezetése alatt összeálló liberálbolsi banda, hogy olyat mondok, amit magam is megbánok. A gomba módra szaporodó ellenzéki aktorok átlátszó hazugságait, bicskanyitogató szemtelenségeit és önmaguk istenítését annyira unom. Láttam is már néhány tavaszt, tehát szél ellenében szagról is felismerem a balliberális levitézlett apák fiait és leányait. Ezeknek a hadaknak irányítói egyszer már ki lettek ismerve. Kimutatták a foguk fehérjét, világraszóló tehetségtelenségük, alkalmatlanságuk, maffiaszerű működésük a külföldi támogatóiknak is sok lett. Soros ugyan bepróbálkozott még Bajnaival, de a csenevész kis jellemre nagy lett a libatollal tömött kabát, így aztán 2009-2012-es évek során megelevenedett a közmondás, mely szerint a sok (ki nem fizetett) lúd, disznót győz.
 
Az embereket súlyosan becsapták, tejjel-mézzel folyó kánaánt ígértek, ám nyomban a választások után kemény megszorításokat hajtottak végre, sajtójuk dübörgő gazdaságról számolt be, ezzel párhuzamosan iszonyatos pénzt vettek el az egészségügyből is.
 
Reformról nyilatkozgattak, közben csak a pénzmegvonáson járt az eszük és a kezük. Kórházak és osztályok megszüntetése, a vizitdíj és a napidíj bevezetésének szándéka mellett, egészségügyi dolgozók tízezreit és a betegek százezreit nézték hülyének. Az ember csak hüledezik, ahogy mostanság krokodilkönnyeket hullatnak egyebek közt az egészségügyért.
 
Hegyén hátán voltak az eltussolhatatlan korrupciós ügyek, anyagi visszaélések, a közpénzek felelőtlen felhasználása, Magyar Bálint és az egész általa vezette minisztérium botrányai, a Mucuska ügyön túl Demszky Gábor terepjárója, a horvátországi szigete, a lovának Budapestről Horvátországba szállított vízzel itatása, a Strabag-ügy, a metró ügy, a Mécs Imre és vejének ügye, Gyurcsány meggazdagodása, Gyurcsányné és az Apró villa titka, a fittelinázás, a Laborc ügy, a Szilvási ügy, a máig ható Fenyő gyilkosság ügye, a budapesti kerületek vezetőinek tocsikolása, a többiek korrupciós ügyei, a politikai vezetők és a Nemzeti Bank elnökének deviza számlái, a liberálbal politikusai és a maffia közötti hídverés ténye és a sok-sok  feltáratlan ügy, amiről az egész ország beszélt az SZDSZ-szel kapcsolatban 1996 óta, és nem utolsósorban  a Spinóza házba befogadott, zsidó nőket orrbaverő Jobbikkal kötött szövetsége, a párt megszüntetését vonta maga után. De az SZDSZ-es személyek az úgymond "új és 21. századi" pártokba kötésig beleálltak, és tovább mérgezik a köz életét, bár az új pártablakokba maguk helyett más figurákat ültettek ki.
 
Miért nincs már nyugtunk tőlük?
 
Emlékszem, 1990-ben a választásokhoz közel, egy reggelen a Kálvin téren megjelent a
 
„Tudjuk, Merjük, Tesszük” plakátjuk, délben egy pesti polgár írásbeli kérdést vésett rá:
"Mit?" Délutánra pedig már ott virított a felelet is:
„Tönkre az országot!”
 
A „Van kiút” plakátjukra ugyancsak Pestről üzenték meg a választ:
 „Veletek? Soha! Sehova!”
 
Ez volt a nép ítélete, éppen ezért kíváncsi lennék nagyon a választások akkori valós eredményére, a mai tudással megvizsgálva lenne-e az SZDSZ-nek annyi szavazata, mint amennyivel feltolták a második helyre. Ez persze késő bánat, merthogy az eredeti bizonylatok sorsa a törvény rendelkezéseinek megfelelően, a megsemmisítés lett. De bizonyisten eszembe nem jutott volna ezzel előhozakodni, ha nem állandóan a választási csalásról beszélnének, miközben Gyurcsány őszödi hitvallásától, a „Hazudtunk reggel, délben meg este!” cinikus liberálbolsi szövegtől a teljes balliberális elit nem ájult volna be. Azzal vádolnak meg másokat, ami náluk nem véletlen volt, nem kisiklás, hanem napi ujjgyakorlatnak számított. Addig loptak és hazudtak és böszméskedtek, mígnem összecsaptak a hullámok Magyarország felett.
És ekkor mit mondott Gyurcsány?
 
“Ennyi tehetségünk van, gyerekek”
 
Az SZDSZ-szel kapcsolatos megállapításokat sem én találtam ki, hanem Bauer Tamás ismerte el.
 
És mit hallunk ugyanezektől: azért kell nekik vezetni Budapestet, mert ők tudják. Egy szemét stílusú no name firkászuknak a hozzá hasonló felületen a fent megélt történések után, van pofája megint előjönni a régi lemezzel, hogy azért formálnak jogot az olyan nagyvárosok mint Esztergom, Pécs, Debrecen stb. vezetésére, mert ők ott a nagyvárosokban  a magasan képzett, művelt, világlátott polgárok, ők tudnak késsel-villával  enni, ők a szuveren gondolkodók, a Fidesz szavazók pedig csak a végrehajtók, a fizetett szolgák, és a hülyék. Most azon túl, hogy ez az ordenáré szöveg vért kíván, előbb bele kell verjük az orrukat a saját piszkukba október 13-án.
 
Megtapasztaltuk, mennyi tehetségük volt 2006-ban a gyerekeknek, s ne feledjük, azóta csak romlottak.
 
czyla