A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány

Levelezési cím: 1092 Budapest, Ráday u. 32. I. em. 3.
+36-1-781-3236
info@magyarforum.hu
1%"/

Megjelent munkatársunk, Kovács Attila harmadik kötete: Az idők szava.
Glosszák, jegyzetek, publicisztikák, elemzések. Rendelés és információ: azidokszava@gmail.com

Október első hétvégéjén zajlik a Pálos70

 
Nagy összefogás eredményeként, kilencedik alkalommal kerül megrendezésre 2019. október 4. és 6. között az ország egyik legprominensebb túrája, a Pálos70.
 
Nagy összefogás eredménye, hiszen a Pálos rend felhívására összeálltak hazánk zarándokútjait működtető szervezetek- így a Mária Út Egyesület, a Gyöngyök Útja, és a Szent Jakab Út-, hogy együtt, egy olyan különleges hangulatú, igazi spirituális élmény adó programot szervezzenek, amely kiemelkedik a magyar túrakínálatból.
 
A három napos rendezvény kereteiben minden érdeklődő megtalálhatja azt a testi és lelki kihívást, amit keres. Lesz teljesítménytúra (amelyet 2018-ban a legjobb másodiknak járó díjjal jutalmazta a Teljesítménytúrázók Társasága), lesz három napos „fehér barátok” által vezetett kirándulás, de gyermekre építő túra szakasz is.
 
2019 mottója a „Legyen nekem a te igéd szerint” a Szűzanyától származik, akinek nem volt szüksége arra, hogy bebiztosítsa magát minden eshetőségre. Tökéletes volt az Isten iránti szeretete, és ez a szeretet elűzte szívéből a félelmet. Ez néha olyan tapasztalatokat hoz magával, mint amilyet egy zarándoklat is: nem tudni mi fog történni, ki hogy fogja bírni az utat. Mindenki megtapasztalhatja a fizikai, érzelmi, hitbéli határait. Ha továbbmegy, akkor megtapasztalhatja Isten csodálatos jelenlétét, gondviselését. Egy zarándoklat visszavezet minket emberi mivoltunk csupasz valóságába, így megnyílik a szemünk, fülünk és szívünk a szépre, jóra és az igazra.
 
 
Részletes program és jelentkezés: http://palos70.hu/
 

Mária Út sajtóközleménye alapján