A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány

Levelezési cím: 1092 Budapest, Ráday u. 32. I. em. 3.
+36-1-781-3236
info@magyarforum.hu
1%"/

Megjelent munkatársunk, Kovács Attila harmadik kötete: Az idők szava.
Glosszák, jegyzetek, publicisztikák, elemzések. Rendelés és információ: azidokszava@gmail.com

Őrizetben az édesszájú díler

Kábítószer a csokiban és a süteményekben

A terézvárosi nyomozók a 28 éves férfi lakásán több mint 1 kilogramm kábítószergyanús növényi törmeléket, kábítószergyanús anyagot tartalmazó csokoládét, süteményt és egymillió forintot foglaltak le.
 
Bűnügyi információ merült fel arra vonatkozóan, hogy egy férfi nagy mennyiségű kábítószert tart és árul Budapest VI. kerületében, egy Andrássy úti ingatlanban.
 
A 28 éves A. Dávid lakásán a nyomozók 2019. október 29-én reggel tartottak kutatást, ahol dobozokba és tasakokba csomagolva összesen több mint 1 kilogramm kábítószergyanús zöld növényi törmeléket, kábítószergyanús anyagokat tartalmazó édességeket és tablettákat, valamint a kábítószer porciózásához szükséges eszközöket találtak. Az ingatlanban több mint egymillió forint is volt, amit a rendőrök lefoglaltak.

 
A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói A. Dávidot előállították, majd kábítószer-kereskedelem bűntett megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, és őrizetbe vétele mellett előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.
 
police.hu
 
Fotó: illusztráció