A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány

Levelezési cím: 1092 Budapest, Ráday u. 32. I. em. 3.
+36-1-781-3236
info@magyarforum.hu
1%"/

Megjelent munkatársunk, Kovács Attila harmadik kötete: Az idők szava.
Glosszák, jegyzetek, publicisztikák, elemzések. Rendelés és információ: azidokszava@gmail.com

Átveszik a hatalmat a befogadó országokban a muszlimok

Naivak azok az országok, amelyek muszlim migránsokat fogadtak be, mert azok előbb-utóbb átveszik a hatalmat a befogadó országokban, szögezték le iraki keresztények a Världen Idag svéd lap riportjában. Szerintük az iszlám egyik elve, a takíja megengedi a hazugságot a híveknek a „szent cél" érdekében, akik erre hivatkozva elfedhetik radikális iszlám kötődésüket, hogy így föld alatti sejtekben gyűjtsenek erőt a hitetlenek iszlám hitre térítéséhez.
 
A svéd napilap munkatársa iraki kurd területen találkozott több helyi keresztény ideológussal, akik arról beszéltek, hogy hatalmas hibát követtek el azok az európai országok, amelyek befogadták az Európába özönlő muszlimokat. Egy iraki keresztény templomokban dolgozó nő, aki a muszlimok bosszújától való félelmében valódi nevét elfedve Lejla álnéven nyilatkozott a lapnak, azt állítja, hogy ezen véleményét az iraki keresztény kisebbség nagy része osztja.
 
„Az iraki keresztények közül sokan gondolják, hogy az olyan európai országok, mint Svédország vagy Franciaország naivan cselekedtek, amikor olyan sok muszlimot fogadtak be a Közel-Keletről" - hangsúlyozta Lejla, aki szerint az ottani polgárok „el fogják veszíteni az uralmat" saját országuk felett.
 
V4NA nyomán