A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány

1464 Budapest, Pf. 1578
+36-1-781-3236
info@magyarforum.hu


MEGJELENT

a MAGYAR FÓRUM

XXX. évfolyamának 21.
száma.

Kassai Lajos: Lépjünk ki a komfortzónánkból

Áder János az első államfő, aki a csángókhoz látogatott, kendezőt tettek a nyakába, amilyet a csángó esküvők kitüntetett vendégei szoktak kapni

Az SZDSZ bábja: különösen ízléstelen volt a taxisblokád alatti magatartása

Szita Károly: 67-es gyorsút, iparterületek, sportcsarnok, uszoda, busztelephely, színház, közlekedési központ, okospark - az történik Kaposváron, amit megálmodtunk
Találjunk egymásra, legyen előfizetőnk!

Heti Magyar Fórum előfizetési díja:
3211 Ft / negyedév.

Havi Magyar Fórum előfizetési díja:
1470 Ft / negyedév.


Tel.: +36-1-781-3236

Levélcím: 1464 Budapest, Pf. 1578.

Kiadó:
Bp. IX., Ráday u. 32., I. em. 3.
Az ellenzéki melegpopsi, mint alapvetés

Nem akarunk kötözködni,  de  nem értjük  mi Vona meleg popsijával a baja épp az MSZP-snek, mikor nem olyan rég még  a  személyzeti  miniszter  bizonyos, Szetei  úr coming outját ünnepelte Gyurcsány Ferenc és Dobrev Klára szervezésében.
Már most jelezzük, hogy bennünket az ellenzékben lévő   liberálbolsevikok  és kriptonácik   ferdültsége,  mint  egy  jövendő politikai  képződmény  jellemző vonása hidegen hagy,  sőt ott forduljon fel minden pecsovics, amennyiben   két szerető, meleg férfiszív tiszta búzája közé  ocsút  akar hinteni. 
Direkt  tetszik nekünk  a két „dalia”  Vona és Gyurcsány piros orrú  összekötőjük  társaságában ott az útmenti plakátokon,   csak nem tudjuk miként említsük  majd azt a pártszövetséget,  amelynek a   Jobbik  az  oszlopa,  s mint olyan,   némely  rendezvénye  fényét az  izraeli zászló égetésével  kívánta emelni.  Minek nevezzelek, kérdezzük a költővel, mikor  hallgatóságod  ajkán   zeng  a „mocskos buzi zsidók”,  minek  nevezzelek, mikor  leibjournalod   a  holokamuról értekezik?  
A miheztartás végett várjuk a lukácsista demokráciára esküdő  ellenzék  és a Jobbik   összefogását   szorgalmazó Heller Ágnes filozófiai alapvetését. Konkrétan,  a maguk kulturális felsőbbrendűségét hirdető értelmiségiek  és a   boldog „hanukát vagy mi a faszt” kívánó  dunaparti cipőkbe köpdöső, zsidó listát követelők  mozgalmi és pártos közösségével való technikai szövetségről   a  filozófusnő magyarázatát. 
 A Jobbik vezetői saját magukkal vannak elfoglalva.  S. nekik azt ígérte, Orbánt kell szidni  és kormányra  kerülnek,   ha  nem kellenek  a választóknak, akkor is.  Aki a Jobbikban fennáló válságról ír, azt meg be kell perelni, mert az nincs, az hamisítás.    A mai bírósági gyakorlat idején elég egy apró tévedés, és a Jobbik perel, hogy rossz hírüket költik, holott épp ellenkezőleg.     
 
Ezt épp most azért mondjuk, mert  momentán a  technikai partner, az   MSZP politikusa  költi  rossz hírét  a több választáson  már kipróbált  szövetségesének, valamint  azok a  jobbikosok,  akik  egyre másra lépnek ki  a pártból, mert számukra ez a  meleg popsis  Vona  a vállalhatatlan.   Persze,  aki  az ATV vagy a Hír tv műsorát követi,  és az ott elhangzó  nyilatkozatok  összefüggéseiben  látja  az eseményeket, egészen más következtetésre jut.  Ezeken a csatornákon  naponta forgolódó  jobbikos vezetők (legutóbb Staudt Gábor)  néznek  bele a  kamerába és  szemrebbenés nélkül állítják: a  Jobbikban  nincs  identitásválság.  Ők eredetileg ilyenek,  úgymond,  gyárilag jellemtelenek.   
Tamás Gáspár Miklós,  a Heller utáni második   legnagyobb  filozófus is beült  a jobbikos szinte még meleg székébe, és elmondta:   benézett ő már minden jobbikos lyukba, mégsem látott  egyikben sem  válságot, ellenkezőleg:  a vélemény változtatás,  leánykori nevén  köpönyegforgatás,  nagyon is  rendben van.  Elfogadható. 
De!  Amennyiben megint a Fidesz nyeri a választásokat, és nem adja át önként a hatalmat a lukácsista demokráciáról   álmodozó ellenzéknek,  mely oszlopa a 21. századi Jobbik, akkor dzsihád!  Valakik, tán a velük ellenkezők,  a  Kossuth téren fognak lógni!  Igen komor szavakkal fejezte be szereplését  az eredetben SZDSZ-es  filozófus,  s  nyomatékul  akkorát krákogott az ő sajátos modorában, hogy  a  művészi gonddal nyakába kanyarintott   állal együtt a mi gyomrunk  is  belemozdult,  hányinger-keltő volt.
TGM-mel ellentétben Vona derülátó, nagy karriert képzel magának, azt hiszi, szerencsés fickó, szinte egy  második Fortunátus:   mert mi kell  még  a  Nyakó által másodjára is hírbe hozott meleg  popsin kívül annak, akinek  igazmondó Gyurcsány   a szövetségese?   Gyurcsánynak  meg ki ne hinne, mikor maga mondta,  hogy rendszeresen  bérmálkozik?