Mint az előző menüpontban olvasható volt Bagi igazságügyi okmányszakértő megállapította a kihirdetett és Papolczy Gizella által becsatolt testamenturól, hogy azon Csurka István aláírása hamis, szkennelt.

Ezek után Dr. Sándor Zoltán közjegyző első dolga nem az volt, hogy a törvényes örökösket, akik a szakértői vizsgálatot kezdeményzeték, értesítette, hanem az alábbi végzésben Dr. Szemes Tamást a Művelt Tájákozott Emberért Alapítvány jogi képviselőjének szólt.

köjegyző levele dr. Szemesnek

Nem csoda, hogy erre azonnal meg is született a válasz. Dr. Szemes 2012.12.05-én az alábbi levéllel  két iratot csatolt.

Szemes válasza 1

Szemes válasza 2

Testamentum 2

Jog átruházásra irányuló szerződés

Sem a fenti iratokból, sem az alább bemutatott közjegyzői jegyzőkönyvből nem derül ki, hogy ez a két irat, mikor és hogyan keletkezett.

Érdemben azt sem tudjuk, hogy hogyan került az alapítvány elnökéhez! Mikor, ki adta oda, honnan került elő. Egyértelmű, mint a fejezet alcíme is mutatja befújta a szél az alapítványhoz.

Az, hogy becsatoltak egy új Testamentum 2. jelű végrendletet nem csak pofátlanság, de Csurka István szellemi képességeinek is teljes tagadása, mondhatnám hülyének nézése.

Elképzelhető, hogy valaki a szellemi képességei teljes birtokában előbb leír egy végrendletet írógéppel, majd a saját aláírását rászkenneli, és az így elkészült iratot a tanúkkal hitelesítteti.

Ezek után számítógépen is leír egy végrendelet , majd azt aláírja, és ezt is tanúztatja.

 A tanúknak nem tűnik fel, hogy két nem egyforma iratot irtak alá! Persze miért is, hiszen a közjegyzőt sem érdekelték mindezek. Valamiért.

Ráadásul, ha a két okirat egy napon készült, akkor az hogyan lehetséges, hogy az egyiken két, a másikon három tanú  szerepel.

Az is kérdés miért nem teljesen azonos szövegűek az iratok.

Mint a későbbiekben ez látható lesz, a perek során ezek a tények előkerültek, de a mai napig nem tudjuk, hogy a nyilván való csalást ki, hogyan és mikor  követte el.

 Az okirathamisítás miatt megtettük a feljelentést és mint a főoldalon is látható ebben az ügyben a mai napig nyomoznak(?)

 Lássuk a közjegyzői jegyzőkönyvet, tamulságos.

közjegyző jegyzőkönyv 1

közjegyző jegyzőkönyv 2

közjegyző jegyzőkönyv 3

közjegyző jegyzőkönyv 4

 közjegyző jegyzőkönyv 5

 

Ez az oldal a SPEEDPAGE weboldal készítővel készült