A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány

1464 Budapest, Pf. 1578
+36-1-781-3236
info@magyarforum.hu


MEGJELENT

a MAGYAR FÓRUM

XXX. évfolyamának 21.
száma.

Kassai Lajos: Lépjünk ki a komfortzónánkból

Áder János az első államfő, aki a csángókhoz látogatott, kendezőt tettek a nyakába, amilyet a csángó esküvők kitüntetett vendégei szoktak kapni

Az SZDSZ bábja: különösen ízléstelen volt a taxisblokád alatti magatartása

Szita Károly: 67-es gyorsút, iparterületek, sportcsarnok, uszoda, busztelephely, színház, közlekedési központ, okospark - az történik Kaposváron, amit megálmodtunk
Találjunk egymásra, legyen előfizetőnk!

Heti Magyar Fórum előfizetési díja:
3211 Ft / negyedév.

Havi Magyar Fórum előfizetési díja:
1470 Ft / negyedév.


Tel.: +36-1-781-3236

Levélcím: 1464 Budapest, Pf. 1578.

Kiadó:
Bp. IX., Ráday u. 32., I. em. 3.
Az ügynökszervezeteket át kell világítani

Csorja Gergely

Ukrajna a felbomlás előtt áll, lényegében elvesztette területének egy jelentős részét, és polgárháború tombol az országban. Ukrajna tragédiája nem az ukrán vagy az Ukrajna területén élő orosz emberek ellentétének eredménye. Nem valamiféle lappangó gyűlölet tört felszínre, ahol az ukrán nép vissza akar vágni a sztálini népirtásért, vagy éppen az orosz nacionalizmus akarná kiirtani az ukrán népet. Ukrajna pusztulását az amerikai, orosz, izraeli és ki tudja még milyen, és ki tudja melyik titkosszolgálat zsoldjában álló oligarchák, civil szervezetek, nemzetközi NGO-k keltette hisztéria okozta. Ukrajna tragédiáját az ügynökszervezetek okozták.
Kijev soha nem volt annyira egységes, annyira független, hogy neki merjen menni az azóta halott Berezovszkij, a nagyon is jelenlévő Soros és egyéb gyanús elemek által fenntartott, gyanús nagyhatalmi érdekeket képviselő ügynökszervezeteknek.
Budapest most van annyira erős, hogy képes törvényi szintre emelni az önvédelmet. A CEU körüli hisztéria, az ún. civiltörvény elleni tüntetések ezért vannak. Ezek most gyenge próbálkozások. Nem lehetnek többek.

Bakondi György, a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója: Mindent meg kell tenni a polgárok védelmében, és ennek egyik első lépése a határok biztosítása. El kell érni, hogy csak azok léphessenek be az Európai Unióba, akiknek a személyazonossága tisztázott és nem jelentenek veszélyt az európai emberek biztonságára. (...) Magyarországon vannak olyan civil szervezetek – elsősorban azok, amelyeket Soros György (a képen) alapítványa támogat –, amelyek különféle politikai tevékenységet folytatnak.  Ezek gyakran támogatják a migrációt, illetve adott esetben a kormányt támadják. A kormány törekvése, hogy nyilvános legyen ezen szervezetek finanszírozási háttere.