A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány

1464 Budapest, Pf. 1578
+36-1-781-3236
info@magyarforum.hu


MEGJELENT

a MAGYAR FÓRUM

XXX. évfolyamának 38.
száma.

MEGNYÍLT AZ ORSZÁGGYŰLÉS ŐSZI ÜLÉSSZAKA

Toroczkai László, a Mi Hazánk Mozgalom elnöke: „A Jobbikban az elnökség háta mögött születtek meg a stratégiai döntések. Nem tudtunk előre a Spinoza-házbeli akcióról. Aki azt mondja, hogy bárkivel összefogunk, csak kerüljünk hatalomra, a vonaizmust képviseli.”

SZÉGYENFAL – A jelentés megszavazói, tartózkodók, távolmaradók
Találjunk egymásra, legyen előfizetőnk!

Heti Magyar Fórum előfizetési díja:
3211 Ft / negyedév.

Havi Magyar Fórum előfizetési díja:
1470 Ft / negyedév.


Tel.: +36-1-781-3236

Levélcím: 1464 Budapest, Pf. 1578.

Kiadó:
Bp. IX., Ráday u. 32., I. em. 3.
A Soros-tervet ránk akarják kényszeríteni

A Jobbikban törvénytelen pártfinanszírozási modell valósult meg

Sokszor ér minket az a vád, hogy ki akarjuk vezetni az országot az unióból. Ez nem igaz. Mi a magyar érdeket, a lakosság szociális és létbiztonságát nézzük, ami mindennél fontosabb – szögezte le Németh Szilárd, a Fidesz frakcióvezető-helyettese.

Nemrég azt nyilatkozta, bárki jön Botka helyére a baloldalon, az Gyurcsány embere lesz. Botka, vagy Gyurcsány a veszélyesebb?
 

– Gyurcsány veszélyessége mindig is látszott. Eddig is tudtuk, de most már mindenki számára nyilvánvalónak kell lennie, hogy a DK elnöke a baloldal vezére. Ő osztja a kártyákat, azt történik, amit ő akar, s ő válogat az emberei közül. Ezért is mondjuk, hogy bárki is jön Botka László helyére akár pártokon belül, vagy úgymond pártonkívüliként a baloldalon, csak Gyurcsány embere lehet. Hiszen Gyurcsány megkerülhetetlen ebben a kérdésben, az összes többi, amit a balosok művelnek, egyszerű színjáték.
 
Azt is kijelentette, hogy a Fidesz nem készül nagy kampányra. Hátradőlnek a karosszékben?
 

– Félreértették a mondatomat, mert nem erről beszéltem, hanem arról, hogy a parlamenti munkából és a kormányzásból még hat hónap van hátra. Tehát nincs kampány, még dolgozni, telesíteni kell, a mindennapokkal kell foglalkozni. Egyértelmű viszont, és minden mutatót megtekintve az látszik, hogy Magyarország erősebb, mint hét éve. Az ország gazdaságilag szárnyal, külföldön egyre inkább elismerik hazánkat, képesek vagyunk világméretű rendezvények megszervezésére, s a V4-ekkel egyre erősebbek vagyunk az Európai Unióban. A hitelminősítők mind felminősítették hazánkat; már az ajánlott kategóriába kerültünk. A foglalkoztatottság gyakorlatilag teljes körű, a munkanélküliségi ráta minimális. Odafigyelünk és támogatjuk a családokat, mindent megteszünk a gyermekvállalás segítése érdekében. A különböző programoknak köszönhetően jó állapotba került az ország – van mire támaszkodunk, hiszen ezeket az eredményeket közösen értük el a magyarokkal. Az, hogy Magyarország büszke, erős, európai ország lehet, mind a magyar embereknek – akiknek a válláról lekerült az az iszonyatos teher, amit a 2002 és 2010 közti kormányok raktak rájuk – köszönhetjük. De ne feledjük el azt az óriási veszélyt, amivel foglalkoznunk kell, és ez sem kampánytéma: az illegális bevándorlás és az ahhoz kapcsolódó Soros-terv.
 
Mi a Soros-terv lényege?
 

– Európa etnikai és vallási összetételének megváltoztatása, kulturális örökségének és identitásának felszámolása. Az európaiság és a magyar nemzeti kultúra helyett egy multikulti masszát akarnak csinálni. Mindez hatalmas biztonsági kockázatokkal is jár; tudjuk, miként függ össze az illegális bevándorlás a terrorizmussal. De azon kívül a köztörvényes bűncselekményekkel, a lányok-asszonyok meggyalázásával, azzal a felsőbbrendűségi agresszivitással, ami ellen a nők Olaszországban több mint 110 városban tüntettek. Ez az óriási veszély kétfelől leselkedik ránk Soros tervében. Az egyik maga a migráció. Soros kijelentette, hogy Afrikából és Közel-Keletről évente legalább 1 millió illegális bevándorlót kéne befogadni. Őket pénzelni kellene, fejenként 9 millió forintnak megfelelő összeggel kéne ellátni. A másik veszély, hogy a már az EU-ban bent levőket szét kell osztani. Ez az úgynevezett kötelező betelepítési kvóta. Azért indítottuk el a nemzeti konzultációt, hogy a Soros-tervről megkérdezzük az embereket. Ugyanúgy, ahogy 2015-ben, amikor a válaszadók elsöprő többsége azt akarta, hogy az országot védjük meg a tömeges és illegális migrációtól. Mi ennek eleget is tettünk. A parlamentben a kormány előterjesztésére meghoztuk azokat a döntéseket, amelyek lehetővé tették például a kerítés megépítését, a műszaki, jogi határzár bevezetését. Ezáltal nem csak az országot, hanem Európát is megvédtük. Tehát nem dőlhetünk hátra a karosszékben, mert számunkra az elsődleges a haza védelme, és nem egy olyan önző pártpolitikai nyerészkedés, mint a szocialistáknál. Botka Lászlónak már a miniszterelnök-jelöltségét is intő jelek előzték meg, később pedig folyamatosan derültek ki a botrányai, például a milliós költéseivel, bűnöző ügyvédjével, zavaros városházi kapcsolatban. A szocialista politikus nagyképűen nyilatkozott állandóan, fideszes ügynököket látott mindenütt, és teljesen alkalmatlannak bizonyult. Botka sosem beszélt arról, hogy mi lesz velünk, magyarokkal, ha beengedik az illegális bevándorlókat, hanem azt mondta: a kerítést le kell bontani, a Soros-tervet teljesíteni kell. Emellett azon vitáztak, hogy ki hova kerüljön a listán, hiszen a balosokat csak a személyes és elvtársi túlélés érdekli. A pénzért és a hatalomért bármire képesek. És ebben a Jobbik sem kivétel, sőt nagyon is erősíti ezt a tábort. Simicskával végleg összeborultak, a milliárdos dekára vette meg Vonát, jogsértő akciókat hajtanak végre. Úgy vélem, a Jobbikban törvénytelen pártfinanszírozási modell valósult meg.

Mi történik, ha nem vesszük át a migránsokat? Mi várható a decemberi EU-csúcson? Olvassa el a teljes interjút az október 12-én megjelent Heti Magyar Fórumban!