A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány

1464 Budapest, Pf. 1578
+36-1-781-3236
info@magyarforum.hu


MEGJELENT

a MAGYAR FÓRUM

XXX. évfolyamának 29.
száma.

Vlagyimir Putyin orosz elnökkel tárgyalt Orbán Viktor miniszterelnök a Kremlben

CSURKA ISTVÁN VITAINDÍTÓ ELŐADÁSA MONORERDŐN 1985-BEN

MEDVECZKY ÁDÁM ’77 – A Kossuth-díjas karmester szerint a keresztény művész nem lehet közömbös. Jézus urunk is ostorral űzte ki a kufárokat a templomból. Tehát a hitnek harcosnak kell lennie.

POLGÁRŐRÖK EZREI VÉDIK A HATÁRT – Dr. Barnucz Szilvia, az Országos Polgárőr Szövetség főigazgatója: Szent László a mi védőszentünk, több mint hatvanezer polgárőrnek, akik fogadalmat tettek arra, hogy megvédjék településeink közrendjét.”
Találjunk egymásra, legyen előfizetőnk!

Heti Magyar Fórum előfizetési díja:
3211 Ft / negyedév.

Havi Magyar Fórum előfizetési díja:
1470 Ft / negyedév.


Tel.: +36-1-781-3236

Levélcím: 1464 Budapest, Pf. 1578.

Kiadó:
Bp. IX., Ráday u. 32., I. em. 3.
ORBÁN IGAZSÁGA

Czyla

Köreinkben sokan felvetik, nem bűn-e, amiért arra az újságírói kérdésre, hogy van-e Soros terv napirenden az EB-ben, Navracsics Simicska tévéjének azt válaszolta: „Én ezt a választási kampány retorikájának tartom, az Európai Bizottságban nincsen ilyen, nem beszélünk ilyenről, és a bizottság munkatervében nem szerepel ilyen feladat”.
Talán durva a hasonlat, de igaz, hogy Rákosiék Pócspetri községben a falu jegyzőjét, Királyfalvy Miklóst kivégezték, mert egy koncepciós pert akartak kreálni. Azért, mert a községben tüntettek az iskolák államosítása ellen. Ezt a tüntetést egy rendőr fel akarta oszlatni, a puskája tusával lökdöste szét a tömeget. A cső a feje felé állt, s dulakodás közben a fegyver magától elsült. A kommunista rezsim a „klerikális reakció megtörését”, az egyház társadalmi befolyásának megsemmisítését kívánta, de nem ezt írta le, a vádiratban nem ez szerepelt, a Szabad Nép sem ezt harsogta, hanem azt, hogy a rendőr a demokratikus rendet védte, és a hatalom a rendőrgyilkosságot torolta meg.
Nemcsak a diktatúrák élnek ilyen félrevezető eszközökkel, hanem a háttérhatalom és nem is akármilyen erővel. Sorosnak 200 fölötti fizetett cimborája van az EU parlamenti képviselői között, államfőnek kijáró ceremóniával fogadják bizonyos vezetők. A Soros-terv olvasható, leánykori neve a nyílt társadalom eszmerendszere. Ez, Soros intencióinak megfelelően azt mondja ki, hogy a nemzeti szuverenitásba vetett hit a fejlődés útjában áll. A nemzetállamok felszámolásához a migráció kiváló eszköz, ezért támogatja azt.
Navracsics kijelentése több mint bűn, hiba.
A nyilvánvaló tények ellenére talán demokratikus mivoltát, a maga liberális mivoltát akarta ezzel bizonyítani, és talán bizonyos uniós elvárásnak akart ezzel megfelelni. Mindegy. Az ő személyes szempontjából.
De a kormány alatt senki sem fűrészelheti a fát.
Orbán jól mondja, hogy igenis, van Soros-terv. Neki nincs szüksége arra, hogy az ellenség megveregesse a vállát. Orbán azért példakép a jó irányba változtatni akaró európaiak számára, mert nemcsak jó hazafi, de remek politikus is, aki ismeri a történelmet és pontosan tudja, hogy XVl. Lajos idején a nagy francia forradalom úgy törhetett ki, és úgy győzhetett, hogy az udvar elhitte magáról, hogy már nem legitim és a felforgatóké az igazság. Alámosták a monarchiát, és a rendszer előbb megdőlt belsőleg, mint ahogy a tömeg lerombolta volna a Bastille-t.
A magyar kibontakozással szembeni ellenséges háttérhatalom léte ma már nem lehet kétséges. Belső ügyeink nemzetközi színtérre kivitele, és ottani aljas kezelése minden józan ember előtt nyilvánvalóvá kell, hogy tegye, ellenséges támadások kereszttüzében élünk. Ezért egység kell. Kötelezően. Nincs kibeszélés fél évvel a választások előtt. Ezt mindenkinek tudomásul kell vennie.
Ha a Soros-terv gazdájától elköszönünk, a béreseitől is meg kell válnunk, amennyiben életben akarunk maradni.