A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány

1464 Budapest, Pf. 1578
+36-1-781-3236
info@magyarforum.hu


MEGJELENT

a MAGYAR FÓRUM

XXX. évfolyamának 29.
száma.

Vlagyimir Putyin orosz elnökkel tárgyalt Orbán Viktor miniszterelnök a Kremlben

CSURKA ISTVÁN VITAINDÍTÓ ELŐADÁSA MONORERDŐN 1985-BEN

MEDVECZKY ÁDÁM ’77 – A Kossuth-díjas karmester szerint a keresztény művész nem lehet közömbös. Jézus urunk is ostorral űzte ki a kufárokat a templomból. Tehát a hitnek harcosnak kell lennie.

POLGÁRŐRÖK EZREI VÉDIK A HATÁRT – Dr. Barnucz Szilvia, az Országos Polgárőr Szövetség főigazgatója: Szent László a mi védőszentünk, több mint hatvanezer polgárőrnek, akik fogadalmat tettek arra, hogy megvédjék településeink közrendjét.”
Találjunk egymásra, legyen előfizetőnk!

Heti Magyar Fórum előfizetési díja:
3211 Ft / negyedév.

Havi Magyar Fórum előfizetési díja:
1470 Ft / negyedév.


Tel.: +36-1-781-3236

Levélcím: 1464 Budapest, Pf. 1578.

Kiadó:
Bp. IX., Ráday u. 32., I. em. 3.
Kaptak egyet a külföldről pénzelt médiumok

Azon médiumok, amelyek pénzügyi támogatást kapnak külföldi államoktól vagy szervezetektől, külföldi ügynökként listázhatók.

Putyin elnök aláírta azon törvénymódosításokat, amelyeket korábban az orosz parlament mindkét háza jóváhagyott - írja a lovasistvan.hu a Sptunik News-ra hivatkozva. Ezek lehetővé teszik, hogy az országban működő egyes médiumokat külföldi ügynökként jegyezzék meg. A törvény szövege szerint azon médiumok, amelyek pénzügyi támogatást kapnak külföldi államoktól vagy szervezetektől, külföldi ügynökként listázhatók, és a vonatkozó döntést az igazságügyi minisztérium hozza meg. Ennek értelmében az így bejegyzett médiumoknak jelentést kell készíteniük tevékenységükről, tájékoztatást kell nyújtaniuk vezetőségi összetételükről  és kiadásaikról. Az orosz igazságügyi minisztérium közölte, tájékoztatást küldött az Amerika Hangjának, a Szabad Európa/Szabadság Rádiónak és néhány egyéb médiumnak, hogy felkerülhetnek a listára.