A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány

1464 Budapest, Pf. 1578
+36-1-781-3236
info@magyarforum.hu


MEGJELENT

a MAGYAR FÓRUM

XXX. évfolyamának 38.
száma.

MEGNYÍLT AZ ORSZÁGGYŰLÉS ŐSZI ÜLÉSSZAKA

Toroczkai László, a Mi Hazánk Mozgalom elnöke: „A Jobbikban az elnökség háta mögött születtek meg a stratégiai döntések. Nem tudtunk előre a Spinoza-házbeli akcióról. Aki azt mondja, hogy bárkivel összefogunk, csak kerüljünk hatalomra, a vonaizmust képviseli.”

SZÉGYENFAL – A jelentés megszavazói, tartózkodók, távolmaradók
Találjunk egymásra, legyen előfizetőnk!

Heti Magyar Fórum előfizetési díja:
3211 Ft / negyedév.

Havi Magyar Fórum előfizetési díja:
1470 Ft / negyedév.


Tel.: +36-1-781-3236

Levélcím: 1464 Budapest, Pf. 1578.

Kiadó:
Bp. IX., Ráday u. 32., I. em. 3.
Kaptak egyet a külföldről pénzelt médiumok

Azon médiumok, amelyek pénzügyi támogatást kapnak külföldi államoktól vagy szervezetektől, külföldi ügynökként listázhatók.

Putyin elnök aláírta azon törvénymódosításokat, amelyeket korábban az orosz parlament mindkét háza jóváhagyott - írja a lovasistvan.hu a Sptunik News-ra hivatkozva. Ezek lehetővé teszik, hogy az országban működő egyes médiumokat külföldi ügynökként jegyezzék meg. A törvény szövege szerint azon médiumok, amelyek pénzügyi támogatást kapnak külföldi államoktól vagy szervezetektől, külföldi ügynökként listázhatók, és a vonatkozó döntést az igazságügyi minisztérium hozza meg. Ennek értelmében az így bejegyzett médiumoknak jelentést kell készíteniük tevékenységükről, tájékoztatást kell nyújtaniuk vezetőségi összetételükről  és kiadásaikról. Az orosz igazságügyi minisztérium közölte, tájékoztatást küldött az Amerika Hangjának, a Szabad Európa/Szabadság Rádiónak és néhány egyéb médiumnak, hogy felkerülhetnek a listára.