A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány

1464 Budapest, Pf. 1578
+36-1-781-3236
info@magyarforum.hu


MEGJELENT

a MAGYAR FÓRUM

XXX. évfolyamának 29.
száma.

Vlagyimir Putyin orosz elnökkel tárgyalt Orbán Viktor miniszterelnök a Kremlben

CSURKA ISTVÁN VITAINDÍTÓ ELŐADÁSA MONORERDŐN 1985-BEN

MEDVECZKY ÁDÁM ’77 – A Kossuth-díjas karmester szerint a keresztény művész nem lehet közömbös. Jézus urunk is ostorral űzte ki a kufárokat a templomból. Tehát a hitnek harcosnak kell lennie.

POLGÁRŐRÖK EZREI VÉDIK A HATÁRT – Dr. Barnucz Szilvia, az Országos Polgárőr Szövetség főigazgatója: Szent László a mi védőszentünk, több mint hatvanezer polgárőrnek, akik fogadalmat tettek arra, hogy megvédjék településeink közrendjét.”
Találjunk egymásra, legyen előfizetőnk!

Heti Magyar Fórum előfizetési díja:
3211 Ft / negyedév.

Havi Magyar Fórum előfizetési díja:
1470 Ft / negyedév.


Tel.: +36-1-781-3236

Levélcím: 1464 Budapest, Pf. 1578.

Kiadó:
Bp. IX., Ráday u. 32., I. em. 3.
Nem hagy alább az invázió

2030-ig 25,6 millió új afrikai munkavállaló kerül a munkaerőpiacra.

2030-ig 25,6 millió új afrikai munkavállaló kerül a munkaerőpiacra, és ha a hazájukban nem boldogulnak, akkor kénytelenek lesznek külföldön próbálkozni. Ez magyarul azt jelenti, hogy várhatóan a következő évtizedekben sem hagy alább a gazdasági migráció.
Soros „humanitárius” terve az Európai Unió újabb tervében is feltűnt. Avramopulos görög migrációs biztos még kora ősszel bejelentette, hogy az EU 50 000 újabb bevándorlót akar behozni és szétosztani Afrikából, a Közép-Keletről és Törökországból azért, hogy „csökkentsék a földközi-tengeri átkelés kockázatait.”
Líbia, Niger, Szudán, Csád és Etiópia fogja az új kontingens nagy részét adni. Afrikából érkező migránsokat szándékoznak behozni, majd szétosztani.
A Brüsszelből származó korábbi hírek szerint a „jelentkezők” közül azokat hoznák Európába, akik a kérelmüket még Afrikában benyújtják és azt ott jóváhagyják.
Ez egybecseng Macron francia elnök nyári javaslatával, mely szerint: hogyha a hot-spotok létrejönnek, akkor majd „házhoz megyünk értük”, csak előbb stabilizáljuk Líbiát.
Igaz, Macron arról nem beszél, hogy a stabilitás elvesztésében mekkora szerepet is játszottak a francia bombázók, melyeket a Kadhafi elleni csapáskor vetettek be.

Részletes külpolitikai rovat a legújabb Magyar Fórumban!