A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány

1464 Budapest, Pf. 1578
+36-1-781-3236
info@magyarforum.hu


MEGJELENT

a MAGYAR FÓRUM

XXX. évfolyamának 38.
száma.

MEGNYÍLT AZ ORSZÁGGYŰLÉS ŐSZI ÜLÉSSZAKA

Toroczkai László, a Mi Hazánk Mozgalom elnöke: „A Jobbikban az elnökség háta mögött születtek meg a stratégiai döntések. Nem tudtunk előre a Spinoza-házbeli akcióról. Aki azt mondja, hogy bárkivel összefogunk, csak kerüljünk hatalomra, a vonaizmust képviseli.”

SZÉGYENFAL – A jelentés megszavazói, tartózkodók, távolmaradók

SZEX ÉS PEST

Czyla

Megnyilatkozott végre a liberális médianaszád zászlóshajója a heti soros szexbotrány kapcsán, mégpedig az ATV műsorvezetője képében maga az elkövető.
Bár Havas korábban határozottan kijelentette, nem érdekli a vád, nem perel (betűhíven: szarik mindenre), ám doktor doktorovics tikkes Gyuri tanácsára megváltoztatta korábbi álláspontját, és e percben azt mondja, mindenkit feljelent. Persze ma már nincs az a kijelentés, amely az ellenzéken belül, konkrétan az ő politikusi, politológiai és sajtóköreikben ellentmondásba tudna kerülni egy vele gyökeresen ellentétes kijelentéssel. Olyan aprósággal, hogy Havas összevissza beszél, már eleve nem érdemes előhozakodni, mikor a liberális köpönyegforgató kasztban a tegnapi akut nácigyűlölet egyik napról a másikra forró szeretetté változhatott. Hanem hogy Cuki lógva lett hagyva a könyvbemutatón, ez fejlemény. Havas nem akarta, hogy együtt fotózzák Vonával. Hogy a bukott figuráról megírt, az ő szóhasználatánál maradva, egy szar könyvet, miért ne, ha jól megfizették? Amúgy a Jobbik egy becsületes, avatott szerző számára a politikai prostitúció aranybányája. Havas persze nem az. Legyen elég annyi, hogy Havas, született Rokobauer, és Vona, született Zázrivecz rokonlelkek. Most mindkettőre súlyos gyanú árnyéka vetül. Vonának a Számvevőszék adta fel a leckét. Havasnak két korábbi munkatársféléje, illetve Liptai Claudia volt férje. Vona is Havas is lármázva menekül a leleplezés elől. Pedig egyszerűen rendezhető lenne mindkét figura ügye, amennyiben ártatlanok. Vona bemutatná a Simicska által kiállított számlákat a Számvevőszéknek, és törvényes módon elszámolna a Simicskától kapott támogatással. Megszoktuk, hogy mindig az kiabál, akinek a háza ég. Jóllehet eddig egy fillér nem sok, annyit sem vettek el még tőlük, pedig több mint 3000 napja nem tudni, hogy az akkor még állami támogatás nélküli Jobbik 2010-es kampányköltségét ki állta. Egy 21. századi párt ilyen pimfli ügyön elhasal? És az „erőszakon” végzett „tanár úr” talán különb? Nem, tök egyformák.
Havast nyilván a kisoroszi önkormányzat fogja politikailag üldözni, amennyiben vizsgálatot indít az ügyében. Ehhez kétség sem férhet.
Viszont Sándor Zsuzsa ízléstelen megnyilvánulása megdöbbentő. A két szemrevaló vádlóval ellentétben Sándor Zsuzsa azt mondja: Sajnos az én fenekemet egyszer sem fogta meg a Henrik. A volt ügyész és bírónő stílusát korához méltatlannak, ám szavait, pusztán rátekintéses alapon, a magunk részéről hihetőnek tartjuk, mint ahogyan Baukó Éva és Molnár Anikó történetét is. Azt azonban már nem értjük, miért lenne szavahihetőbb náluk az, aki országos hírnévre, ha kétesre is, csak egy színigazgató-rendező több évtizeddel ezelőtt történt szexuális molesztálása által tudott vergődni. Míg a balliberális revolversajtó Marton László és Kerényi Miklós Gábor vérében térdig gázolt, a felfokozott szörnyülködésben a Vígszínház megszabadult Marton László főrendezőtől, a Budapesti Operettszínház kirúgta Kerényi Miklós Gábor művészeti vezetőt, a Varnus Xavérról szóló történet megoldásra vár, egy hírbe hozott könyvkiadó házaspár is képbe került, akiknek felrótta karrierjét a zsenge leszbikus költőnő, végül egy énekes sztár felesége nyilatkozott, hogy a szereposztó díványokról a színházakban akkoriban is mindenki tudott. Állítólag valakik máris ígérik, hogy a közelmúltban nagy felháborodást keltett, de elhallgatott színházi melegedők fülledt történeteiről is beszámolnak. Majd meglátjuk, addig is vannak kérdéseink: leleplezik-e a helyosztó „szakmai” bizottságokat, akik szerint másnak lenni kötelező volt, homoszexuálisnak vagy pedofilnak meg egyenesen dicsőség, míg a többiek a büdös bunkók, bőgatyások, akik a magas kultúrát csak ugatják. Mert ugyebár a véleménydiktátorok adták a szakmát azt a „szakmát”, amely vért hányt, mikor Budapest egyetlen színházának irányítása kicsúszni látszott a kezeik közül (igen, az Újszínházról van szó), de cinkosan hallgatott és dagonyázott együtt a zaklatókkal.
 
Szex és Hollywood
 
Tudni kell, hogy Hollywoodban a több mint 2 hónapja kipattant botrány kapcsán bizonyos Harvey Weinstein producer ellen több büntetőeljárás is indult, mert számos nő állította, hogy az elmúlt évtizedekben szexuálisan zaklatta vagy megerőszakolta őket.
Közben Woody Allen is zaklatott szexuálisan, a saját 7 éves lányát, aki nem érti, hogyan futhatnak nevelőapja filmjei most is a mozikban, és miért írtak alá többmilliós szerződést vele. Úgy, hogy műsor az egész. A botrány Trumpot célozta, azután bejött a suszter effektus, (aki a segéd helyett az anyósát kapta szájba a kaptafával). Az anyós szerepében Hillary Clinton. A producer fájdalom, de demokrata párti. Clintonék kegyeltje. Sebaj! Már a nyolcvanas években felépült Amerikában egy egészségügyi farm, egyenesen a szexfüggők számára. Ez igen dicséretes dolog, az amerikai társadalom ugyanis emberemlékezet óta termeli ki magából a Hollywoodi pénzes és gátlástalan hírességeket anélkül, hogy a megzabolázásukra gondot fordítana. Szerencsére van Patrick Carnes Gentle Path nevű rehabilitációs intézete, ahol a szexfüggőséget, mint egy létező mentális betegséget kezelik. Így Weinstein egy önkéntes szexelvonó kúrára bevonul ide a másik leleplezettel, Kevin Spaceyvel együtt. (Őt dobták fel Weinstein után legelőször is, tehát homo–hetero meccs 1:1, ugyanis Kevin, a színész fiatalkorú férfiakat zaklatott.) A páciens leperkálja a gyógymódért az 58 ezer dollárt, ezért a pénzért nyolchetes szexmegvonást ír fel neki az orvos, és tervet készítenek a visszaesés megelőzésére. Naplóvezetés, csoportterápia, művészetterápiás foglalkozások, személyes tanácsadás, meditáció, lovaglás, jógaóra. Mire vége a kúrának, Trump esküdt ellensége a feminista színésznő Weinsteint védő mozgalmat alakít, mert egy demokrata párti leleplezése a tiszteletlenség legékesebb példája, amely bármely iparágban megjelenhet, ha eddig Önök, kedves olvasóink ezt nem tudták volna.
 
Szex és poltika
 

Ezután mi történik Pesten? A Sárosdi-ügyben purifikátorként fellépők bocsánatot kérnek Martontól, Kerótól és a többitől, vagy kirúgatják Havast is? Vagy testületileg belépnek a Jobbikba. Ez esetben javasoljuk, hogy legyen az új párt neve SCSSZ (Segget Csinálunk a Szánkból) Párt és ne feledkezzenek meg a mostanság mellőzött Kétfarkúakról se.
Megkérdezhetik, hogy mit akarunk mi itt az örökös akadékoskodásunkkal. Az abszurd helyzet mindennek az oka. Gondoljunk bele, a Jobbik vezetőségének egy része végül teljesen egybeforr Heller Ágnesékkel, és például Hanuka alkalmából kimennek valamelyik térre gyertyát gyújtani, a többi meg teli tüdővel fújja, hogy „mocskos zsidók!” Konrád elmagyarázza, hogy ebben semmi ellentmondás nincs, a rigmus rájuk egyszerűen nem vonatkozik. Csak a kuruc.infóban kipellengérezettekre, de ő nem hiszi, hogy Vonáék meg akarnák őt gyilkolni.
Kórusban mondják, semmi ár sem drága, ha a Fidesz ezáltal leváltható. Ezért kell összefogni a Jobbikkal, és különben is, olyan kedves fickó ez a Cuki.
Majd, ha a technikai koalíció megkívánja, a pesti liberálisok azt ordítják, hogy „nácik haza”, azután, mikor Szabolcsban lépnek fel, együtt skandálják, hogy „mocskos zsidók és cigányok, kúrjátok az anyátok”? Vagy, hogy van ez elképzelve?