A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány

1464 Budapest, Pf. 1578
+36-1-781-3236
info@magyarforum.hu


MEGJELENT

a MAGYAR FÓRUM

XXX. évfolyamának 38.
száma.

MEGNYÍLT AZ ORSZÁGGYŰLÉS ŐSZI ÜLÉSSZAKA

Toroczkai László, a Mi Hazánk Mozgalom elnöke: „A Jobbikban az elnökség háta mögött születtek meg a stratégiai döntések. Nem tudtunk előre a Spinoza-házbeli akcióról. Aki azt mondja, hogy bárkivel összefogunk, csak kerüljünk hatalomra, a vonaizmust képviseli.”

SZÉGYENFAL – A jelentés megszavazói, tartózkodók, távolmaradók

Isten engem úgy segéljen!

czyla

Megváltoztatják Ausztriát? - virít a hatalmas kérdőjel a Kronen Zeitung címoldalán. Máris megváltoztatták.
Felesküdtek az Osztrák Néppárt (ÖVP) és az Osztrák Szabadságpárt (FPÖ) alkotta új osztrák kormány tagjai s az eskütétel szövegéhez többen a végén hozzátették: „Isten engem úgy segéljen!” A közszolgálati tévén közvetített kormányesküt, aki akarta élőben követhette és érthette az üzenetet: a kereszténységét megtagadni készülő liberális Európa „fogja be a fülét és őrüljön bele”! Vagy változzon meg!
Orbán Viktor, Angela Merkel, Donald Tusk gratuláltak Sebastian Kurznak, Európa és feltehetőleg az egész világ legfiatalabb kormányfőjének.
A kormánynak – a kancellárral együtt – 14 minisztere és két, tárcával rendelkező államtitkára van. Az egészségesen jobboldali koalíciós kormány megalakulása miatt Bécs központjában, nem messze az elnöki palotától pár ezer megtévesztett, esetleg megfizetett emberke tüntetett. Nem baj, ez kell az ember lelkének.

Olvasson el mindent az új osztrák kormányról, amit tudni lehet a karácsonyi Magyar Fórumban! Keresse az újságárusoknál!