A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány

1464 Budapest, Pf. 1578
+36-1-781-3236
info@magyarforum.hu


MEGJELENT

a MAGYAR FÓRUM

XXX. évfolyamának 33.
száma.

BIZTONSÁGOS ORSZÁG - Szent István király 1018–2018

Novák Katalin család- és ifjúságügyért felelős államtitkár: „A biztonságos környezethez szeretnénk hozzájárulni a kétgyermekesek adókedvezményének ismételt emelésével. Sokkal többet szánunk otthonteremtésre. ”

Dr. Szabó Tünde sportért felelős államtitkár:„A legfontosabb, hogy minden gyermek sportoljon. Ez alapfeladat, amihez megfelelő létesítményeket kell biztosítani, és az utánpótlásnak is komoly bázist jelent.”

Rajcsók Attila szobrászművész: „Nem az a lényeg, hogy állandóan dicsérjenek, hogy középpontban álljak, hanem hogy a szobraimmal tegyem le névjegyem az utókor számára. Örülök, ha műveim elgondolkodtatják a befogadót.”
Találjunk egymásra, legyen előfizetőnk!

Heti Magyar Fórum előfizetési díja:
3211 Ft / negyedév.

Havi Magyar Fórum előfizetési díja:
1470 Ft / negyedév.


Tel.: +36-1-781-3236

Levélcím: 1464 Budapest, Pf. 1578.

Kiadó:
Bp. IX., Ráday u. 32., I. em. 3.
Kampányhét

Több kampánynyitót tartottak a héten. Vona beszédéről felesleges bármit is mondani. Talán csak azt, hogy nem egyszerű a csicskalét. Saját, belső embere kérdésre úgy nyilatkozott: „Vona halott ember. A döglött macskát simogató pártelnökünk, szürke farkasról álmodott, nemsokára arra ébred, hogy bilibe lóg a keze”. Talányos szófűzés, meglátjuk mire fut ki a dolog. Rossz ómen, hogy Kálmán Olga, bár diadaljelentés készítését követelte tőle Lajos, mégis apatikus hangulatban volt kénytelen zárni azt a beszélgetést, amely során Ceglédi Zoltán vitte a szót. – Vona ezen az enyhe hétvégén az égvilágon senkinek sem mondott semmit, se a választóknak, se a nézőknek, nekem biztosan nem, de még neked sem Olga. Ami pedig a Jobbik fő kampányelemét a béruniót illeti – kontrázott Kreko Péter lesajnáló módon –, az gazdasági és politikai nonszensz, és nem vagyunk olyan ostobák, hogy higgyünk benne. Így értékelte a valóban nagyon lapos, földhözragadt, fölöttébb buta Vona-beszédet a két ellenzéki elemző, amiben szerintünk még rendszer sem volt; egy nagyon egyszerű szerkezet, lassú lejárását követhette, aki egyáltalán kíváncsi volt a Jobbik rendezvényére. Jelentéktelen, érdektelen, unalmas. Ennyike.
Az őrült beszéd, de van benne rendszer a Gyurcsány-beszédről mondható el. Vérben forgó szemek, dagadt nyaki erek, feszült inak és arcizmok, vicsorgó fogak, gonosz tekintet, proletár indulat, pökhendi pénzeszsáköntudat, hatalmi téboly. Patkányforradalmi vízió, tiszta Tanácsköztársaság. Kun Béla lepipálva.