A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány

1464 Budapest, Pf. 1578
+36-1-781-3236
info@magyarforum.hu


MEGJELENT

a MAGYAR FÓRUM

XXX. évfolyamának 25.
száma.

Orbán Viktor: Jövőre ennek a bizottságnak mennie kell!

A nemzeti összefogás tiszta eszméje: Csurka István 30 évvel ezelőtt elhangzott beszéde az erdélyi falurombolás elleni tüntetésen

Mónus József: a Hódítók Kupáját ezúttal egy Kr.e. 3. századiszkíta íj másolatával nyertem el, amit én készítettem

Szanyit megválasztották az MSZP alelnökének, majd lapunknak azt nyilatkozta, hogy az MSZP ma már nem vonzó
Találjunk egymásra, legyen előfizetőnk!

Heti Magyar Fórum előfizetési díja:
3211 Ft / negyedév.

Havi Magyar Fórum előfizetési díja:
1470 Ft / negyedév.


Tel.: +36-1-781-3236

Levélcím: 1464 Budapest, Pf. 1578.

Kiadó:
Bp. IX., Ráday u. 32., I. em. 3.
Svéd képviselő: Köszönjük, hogy kiáll Európáért!

Köszönetet mondott Orbán Viktornak és Magyarországnak a svéd politikus, „mert ők meg merik és meg tudják tenni, ami jó az országuknak, és ami jó Európának” - írja a Magyar Idők.

A svéd parlamentben mondta el Magyarország védőbeszédét egy képviselő. Többek között kihangsúlyozta, hogy hazánk a történelem folyamán mindvégig végvár volt, amikor Európa védelméről volt szó.
„Ez az ország szimbolizálja a józan észt. Saját kultúrájának és népének megőrzését. Európa határainak védelmét.” – mondta Kent Ekeroth.
Példaként említette a kommunizmus elleni magyar fellépést is, nyilvánvalóan az 1956-os forradalomra utalva. „Most újra mindannyiunkért kiállnak.” – hangsúlyozta a politikus. Ennek kapcsán magyarul a következőket mondta: „Tisztelt Orbán Viktor miniszterelnök úr, köszönöm szépen, hogy kiáll Európáért.”
A képviselő Svédországot a világ legszélsőségesebb demokráciájának nevezte, és a képmutatás magas fokának titulálta, hogy a svéd balliberális politikusok felháborodnak azon, ha az USA, vagy Svédország belpolitikájába akarnak külső erők beavatkozni, de örülnek, ha az Egyesült Államok vagy Soros megpróbálja a magyar választásokat manipulálni.
Az illegális migrációval kapcsolatban is kiállt hazánk mellett: „Szerencsére Magyarország más utat választott, mint a tömeges bevándorlás balliberális útját, amit Nyugat-Európa választott. (…) Önök balliberálisok egy inváziót hívtak meg az országainkba, az országunk megszállását” segítették elő.
A képviselő az európai balliberálisokra célozva hozzátette: „Önök leromboltak egy fél kontinenst. A történelem keményen fog ítélkezni önök felett.”