A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány

1464 Budapest, Pf. 1578
+36-1-781-3236
info@magyarforum.hu


MEGJELENT

a MAGYAR FÓRUM

XXX. évfolyamának 24.
száma.

Merkel kiállt a magyar kerítés mellett

Váratlanul elhunyt a Magyar Fórum egykori munkatársa, Lovas István

Ha Kunhalmi lesz az MSZP elnöke, akkor borítékolható, hogy összeáll Gyurcsányékkal

150 éve született Vitéz Nagybányai Horthy Miklós, Magyarország egykori kormányzója
Találjunk egymásra, legyen előfizetőnk!

Heti Magyar Fórum előfizetési díja:
3211 Ft / negyedév.

Havi Magyar Fórum előfizetési díja:
1470 Ft / negyedév.


Tel.: +36-1-781-3236

Levélcím: 1464 Budapest, Pf. 1578.

Kiadó:
Bp. IX., Ráday u. 32., I. em. 3.
Disznóbőrbe a muszlimot

Aki elmegy a Közel-Keletre, annak az ottani szabályokhoz kell alkalmazkodnia, viszont, ha ők jönnek ide, akkor is nekünk kell hozzájuk alkalmazkodnunk. Amíg mi elvárnánk, hogy tiszteletben tartsák a törvényeinket, addig szerintük törvényt csak Allah adhat, vagyis megvetik törvényeinket. Egyszerűen nem tudjuk egymást tiszteletben tartani.
Amikor Pakisztánban nem tudták a merényleteket megállítani - mivel az öngyilkos merénylő saját hite szerint a dzsihád miatt azonnal a Paradicsomba jut -, akkor egy idő után disznóbőrbe csavarva akasztották föl a merénylőket, és az öngyilkos merényletek száma hirtelen zuhanást mutatott, ugyanis a merénylő a disznótól tisztátalan lett és nem került a Paradicsomba.
Világossá kell tenni a bevándorlóknak, hogy nálunk van disznóhús, alkohol stb. Ha nem tetszik, menjen haza. A legkisebb bűntény után haza kell toloncolni, hiába van állampolgársága.
A Nyugatra kivándoroltak helyére akarunk írástudatlan embereket? Becslések szerint 2050-re egymilliárdra szaporodik az iszlám világ. Ezt be tudja Európa fogadni? Vagy majd húsz év múlva jövünk rá?
Mi lenne, ha a mai Magyarországon 70 millióan élnénk. Óriási biztonsági kockázatot jelentenénk a környező országokra. Az összes szomszédunk nagy nehezen kiállítana 500 000 katonát, mi meg nevetve 10 milliót. Amikor elsöpörtük őket, akkor 20 milliót áttelepítenénk Erdélybe, 10 milliót a Felvidékre és 20 milliót a Délvidékre. Mindenki magyar lenne egy generáción belül.
Ezzel állunk szemben. De ezt nem fogja föl senki sem. Pedig ez a valóság, és ez így nem mehet tovább – mondta egy előadáson Maróth Miklós Széchenyi-díjas klasszika-filológus és egyetemi tanár.
Olvassa el Maróth Miklós és Földi László szakértők gondolatait Európa iszlamizációjáról a legújabb Havi Magyar Fórumban!