A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány

Levelezési cím: 1092 Budapest, Ráday u. 32. I. em. 3.
+36-1-781-3236
info@magyarforum.hu
Kérjük, hogy éves adójuk 1%-át ajánlják fel A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítványnak-oldalunkért
1%"/
Kedvezményezett alapítvány neve: A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítvány

adószáma: 18670275–1–13A kormány helyett a liberálfasiszta ellenzéket ütötte ki Magyarország

A választók kétharmados többséget adtak annak a politikának, hogy a tömeges bevándorlást meg kell akadályozni, a külföldi ügynök-szervezeteket ki kell tiltani.
A szavazatok 98,96%-os feldolgozottsága mellett kijelenthető, hogy a Fidesz-KDNP erős kétharmados többséget szerzett a vasárnapi országgyűlési választásokon. A Fidesz-KDNP 134, a Jobbik 25, az MSZP-Párbeszéd 20 mandátummal rendelkezhet az új országgyűlésben.
Bejutott a parlamentbe más szélsőséges párt is. A radikális atlantista Demokratikus Koalíció elérte az 5 %-ot, az LMP pedig 8 mandátummal rendelkezhet a tájékoztató szerint.
A választásokon a részvételi arány rendkívül magas volt, a korábbi választásokhoz képest összehasonlításokban óráról órára rekordokat döntött.
A kormánypártok és ellenzéki erők mozgósítási tematikájának összehasonlításával az is láthatóvá vált, hogy a rendkívül intenzív választói aktivitás nem az ellenzéki pártok érdeme, hanem a kormánypárti mozgósításnak köszönhető.
Az ellenzéki pártok fő kampánytematikája volt a korrupció, a sajtószabadság megszűnése, a fékek és ellensúlyok felszámolása, a keleti nyitás veszélyei és a szuverén Magyar Állam megtartásának igénye, mint negatívum. A szuverenitás feladása és a hazugságok mind a szavazatszerzés szándékával jelentek meg az ellenzéki pártok kommunikációjában, és annyira nevetségesek voltak, hogy ezzel semmilyen látványos eredményt nem értek el, sőt elutasításra találtak, tehát kijelenthető, hogy az emberek többsége nem akarja megakadályozni a kormány egészséges központosítási törekvéseivel társított szuverén külpolitikát.
A kormánypártok tematikája a kampány során a tömeges bevándorlás elleni fellépés, a nyugati befolyás elleni fellépés, a külföldi ügynök-szervezetek működésének kifehérítése, az Európai Unió további központosítása elleni fellépés, és a liberalizmus valódi arcának leleplezése, vagyis szakítás az elmúlt három évtized uralkodó ideológiájával. További hangsúlyt kaptak olyan pozitív célkitűzések, mint a demográfiai válság megoldása a gyermekvállalás ösztönzésével, és az elvándorlás visszafordítása.
A harmadszor is kétharmados felhatalmazást kapott demokratikus legitimáció a kormánypolitika számára nem teszi lehetővé a magyar lakosság felhígítását, sem az illegális migráció sem a kötelező betelepítési kvótával Magyarországra szabadított eltérő civilizációs hátterű embertömeggel (ehelyett a belső demográfiai megújulásra helyezné a hangsúlyt), fellép a külföldi ügynök-szervezetek társadalomromboló hatásával szemben. A külföldről pénzelt ügynök-szervezeteket kötelezi a hozzájuk áramló pénzmennyiség bizonyos határa felett, annak bevallására.  A rágalmazó médiafelületeknek bíróság előtt kell bizonyítaniuk állításaikat, ennek köszönhető, hogy az érintett felületek a törvény elől inkább a megszűnésbe menekülnek.