A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány

1464 Budapest, Pf. 1578
+36-1-781-3236
info@magyarforum.hu


MEGJELENT

a MAGYAR FÓRUM

XXX. évfolyamának 33.
száma.

BIZTONSÁGOS ORSZÁG - Szent István király 1018–2018

Novák Katalin család- és ifjúságügyért felelős államtitkár: „A biztonságos környezethez szeretnénk hozzájárulni a kétgyermekesek adókedvezményének ismételt emelésével. Sokkal többet szánunk otthonteremtésre. ”

Dr. Szabó Tünde sportért felelős államtitkár:„A legfontosabb, hogy minden gyermek sportoljon. Ez alapfeladat, amihez megfelelő létesítményeket kell biztosítani, és az utánpótlásnak is komoly bázist jelent.”

Rajcsók Attila szobrászművész: „Nem az a lényeg, hogy állandóan dicsérjenek, hogy középpontban álljak, hanem hogy a szobraimmal tegyem le névjegyem az utókor számára. Örülök, ha műveim elgondolkodtatják a befogadót.”
Találjunk egymásra, legyen előfizetőnk!

Heti Magyar Fórum előfizetési díja:
3211 Ft / negyedév.

Havi Magyar Fórum előfizetési díja:
1470 Ft / negyedév.


Tel.: +36-1-781-3236

Levélcím: 1464 Budapest, Pf. 1578.

Kiadó:
Bp. IX., Ráday u. 32., I. em. 3.
A Kárpát-medencei magyarság közös sikere

Széplaky Bálint

1 millió 200 ezer aláírással, meggyőző eredményességgel zárult a Miniroty SafePack vagy magyar nevén a Nemzeti Kisebbségvédelmi kezdeményezés.

Mérföldkőhöz érkeztünk a határainkon túl élő magyarok identitásának megőrzésében. Az utolsó néhány hétben már közel volt a cél, de a határidő is szorított minket. A példátlan együttműködésnek és tenni akarásnak meglett az eredménye, és az emberek a hangos választási kampány mellett is meghallották és megértették a kezdeményezés fontosságát. Alig több mint fél éve, a Rákóczi Szövetség vállalta a magyarországi aláírásgyűjtés megszervezését és koordinálását. Csáky Csongorral, a szövetség főtitkárával beszélgettünk a széles körű összefogásról, a sikerről és a sikert követő lépésekről. Olvassa el riportunkat a legújabb Magyar Fórumban!