A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány

1464 Budapest, Pf. 1578
+36-1-781-3236
info@magyarforum.hu


MEGJELENT

a MAGYAR FÓRUM

XXX. évfolyamának 33.
száma.

BIZTONSÁGOS ORSZÁG - Szent István király 1018–2018

Novák Katalin család- és ifjúságügyért felelős államtitkár: „A biztonságos környezethez szeretnénk hozzájárulni a kétgyermekesek adókedvezményének ismételt emelésével. Sokkal többet szánunk otthonteremtésre. ”

Dr. Szabó Tünde sportért felelős államtitkár:„A legfontosabb, hogy minden gyermek sportoljon. Ez alapfeladat, amihez megfelelő létesítményeket kell biztosítani, és az utánpótlásnak is komoly bázist jelent.”

Rajcsók Attila szobrászművész: „Nem az a lényeg, hogy állandóan dicsérjenek, hogy középpontban álljak, hanem hogy a szobraimmal tegyem le névjegyem az utókor számára. Örülök, ha műveim elgondolkodtatják a befogadót.”
Találjunk egymásra, legyen előfizetőnk!

Heti Magyar Fórum előfizetési díja:
3211 Ft / negyedév.

Havi Magyar Fórum előfizetési díja:
1470 Ft / negyedév.


Tel.: +36-1-781-3236

Levélcím: 1464 Budapest, Pf. 1578.

Kiadó:
Bp. IX., Ráday u. 32., I. em. 3.
Soros Alex, az aranyifjú

Érdeklődésének fő irányát a férfiak és a migránsok adják

„A te fejed fog először leesni”
Alig zajlottak le a magyarországi választások, Soros György máris Brüsszelbe utazott, ahol titkos tárgyaláson vett részt az Európai Unió vezetőivel. Azon kívül, hogy szó esett a nyitott társadalomról, Európáról és a jogállamiságról, más nem szivárgott ki, hatalmas csend övezi a spekuláns látogatását. Soros György nem nyugszik, noha nyáron már betölti a nyolcvannyolcat. Nem nyugszik, de az utódlásról is gondoskodik. Öt gyermeke van: Alexander, Jonathan, Andrea, Robert és Gregory. Úgy hírlik, ezek közül a legidősebb, a 33 éves és New York-ban élő Alex fogja örökölni birodalmát.
A magyarországi ügyek már eddig is részben Soros Alexre voltak bízva, az elmúlt hétvégén pedig hazánkba érkezett barátjával, Maxwell Osborne-nal, az újabb budapesti kormányellenes tüntetésre, hogy „felrázza az ellenzéket”.
A trónörököst illetően beszédes az a bejegyzése Instagramon, amelyikben a nemzetek bukásán viccelődik. Egy olyan képet töltött fel közösségi oldalára, amelyen a bécsi Hotel Sacher bejárata fölött öt zászló látható: egy amerikai, egy német, egy ENSZ, egy osztrák és egy európai uniós. A milliárdosfiú felteszi a kérdést a kép alatt: „melyik nemzet zászlaja fog először lehullani?”
A „poén” nem aratott osztatlan sikert, a kép alá az egyik hozzászóló azt írta, hogy „nem most fog ez történni, Sátán.” Egy másik kommentelő szerint az EU-é fog. Egy harmadik csak annyit írt oda, hogy a „Te fejed fog először leesni”.
Olvassa el a  teljes cikket, tudjon meg mindent a Soros-birodalom örököséről a legújabb Magyar Fórumban!