A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány

1464 Budapest, Pf. 1578
+36-1-781-3236
info@magyarforum.hu


MEGJELENT

a MAGYAR FÓRUM

XXX. évfolyamának 33.
száma.

BIZTONSÁGOS ORSZÁG - Szent István király 1018–2018

Novák Katalin család- és ifjúságügyért felelős államtitkár: „A biztonságos környezethez szeretnénk hozzájárulni a kétgyermekesek adókedvezményének ismételt emelésével. Sokkal többet szánunk otthonteremtésre. ”

Dr. Szabó Tünde sportért felelős államtitkár:„A legfontosabb, hogy minden gyermek sportoljon. Ez alapfeladat, amihez megfelelő létesítményeket kell biztosítani, és az utánpótlásnak is komoly bázist jelent.”

Rajcsók Attila szobrászművész: „Nem az a lényeg, hogy állandóan dicsérjenek, hogy középpontban álljak, hanem hogy a szobraimmal tegyem le névjegyem az utókor számára. Örülök, ha műveim elgondolkodtatják a befogadót.”
Találjunk egymásra, legyen előfizetőnk!

Heti Magyar Fórum előfizetési díja:
3211 Ft / negyedév.

Havi Magyar Fórum előfizetési díja:
1470 Ft / negyedév.


Tel.: +36-1-781-3236

Levélcím: 1464 Budapest, Pf. 1578.

Kiadó:
Bp. IX., Ráday u. 32., I. em. 3.
Az ország biztonságát és az eddig elért eredményeket megvédjük

A korábbinál is nagyobb lesz a nyomás a bevándorlás erőltetésére

Hidvéghi Balázs: Demokrácia az ellenzék szerint csak olyankor van, amikor nem a Fidesz nyer választást. Ez megmosolyogtató vélemény lenne, ha már nem lett volna számtalan káros következménye Magyarország számára.

Az ellenzéki médiában arról harsognak, ha a Fidesz tüntethetett 2002-ben, akkor ezt ők is megtehetik. De nem abszurd, hogy most keresnek csak programpontokat, hogy miért is tüntetnek?
 
–Tüntetni jogukban áll azoknak, akik ezt törvényes keretek között teszik, és ellentétben azzal, ami Gyurcsány Ferenc kormányzása alatt történt, ma senki sem, - legkevésbé a kormány – gátolja meg őket ebben. Az, hogy az ellenzéki pártok csúfosan leszerepeltek a választásokon, önvizsgálatra kellene, hogy indítsa őket, például a programalkotás terén is.
Olvassa el a teljes interjút a legújabb Magyar Fórumban!