A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány

1464 Budapest, Pf. 1578
+36-1-781-3236
info@magyarforum.hu


MEGJELENT

a MAGYAR FÓRUM

XXX. évfolyamának 29.
száma.

Vlagyimir Putyin orosz elnökkel tárgyalt Orbán Viktor miniszterelnök a Kremlben

CSURKA ISTVÁN VITAINDÍTÓ ELŐADÁSA MONORERDŐN 1985-BEN

MEDVECZKY ÁDÁM ’77 – A Kossuth-díjas karmester szerint a keresztény művész nem lehet közömbös. Jézus urunk is ostorral űzte ki a kufárokat a templomból. Tehát a hitnek harcosnak kell lennie.

POLGÁRŐRÖK EZREI VÉDIK A HATÁRT – Dr. Barnucz Szilvia, az Országos Polgárőr Szövetség főigazgatója: Szent László a mi védőszentünk, több mint hatvanezer polgárőrnek, akik fogadalmat tettek arra, hogy megvédjék településeink közrendjét.”
Találjunk egymásra, legyen előfizetőnk!

Heti Magyar Fórum előfizetési díja:
3211 Ft / negyedév.

Havi Magyar Fórum előfizetési díja:
1470 Ft / negyedév.


Tel.: +36-1-781-3236

Levélcím: 1464 Budapest, Pf. 1578.

Kiadó:
Bp. IX., Ráday u. 32., I. em. 3.
A Jobbik sorsára jut az MSZP?

Széplaky Bálint

Szanyi kérdésünkre bevallotta, hogy ő a vesztes Mesterházyt támogatta, mégpedig azért, mert ő elismerte hibáit és tanult abból.

2018. június 17-én stílusosan a szocreál művészi irányzatot képviselő Villányi úti Általános Vállalkozás Főiskolában zajlott le a Magyar Szocialista Párt tisztújító kongeresszusa, ahol a Jobbikéhoz kísértetiesen hasonló eredmény született. Mesterházy 46 %-kal alul maradt az 54 %-ot elért Tóth Bertalannal szemben. Szanyi Tiborral, Lendvai Ildikóval, Kunhalmi Ágnessel és Kovács Lászlóval beszélgettünk az egyre mélyebbre zuhanó szocialista pártról és új elnökéről. Olvassa el cikkünket a legújabb Magyar Fórumban!