A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány

1464 Budapest, Pf. 1578
+36-1-781-3236
info@magyarforum.hu


MEGJELENT

a MAGYAR FÓRUM

XXX. évfolyamának 29.
száma.

Vlagyimir Putyin orosz elnökkel tárgyalt Orbán Viktor miniszterelnök a Kremlben

CSURKA ISTVÁN VITAINDÍTÓ ELŐADÁSA MONORERDŐN 1985-BEN

MEDVECZKY ÁDÁM ’77 – A Kossuth-díjas karmester szerint a keresztény művész nem lehet közömbös. Jézus urunk is ostorral űzte ki a kufárokat a templomból. Tehát a hitnek harcosnak kell lennie.

POLGÁRŐRÖK EZREI VÉDIK A HATÁRT – Dr. Barnucz Szilvia, az Országos Polgárőr Szövetség főigazgatója: Szent László a mi védőszentünk, több mint hatvanezer polgárőrnek, akik fogadalmat tettek arra, hogy megvédjék településeink közrendjét.”
Találjunk egymásra, legyen előfizetőnk!

Heti Magyar Fórum előfizetési díja:
3211 Ft / negyedév.

Havi Magyar Fórum előfizetési díja:
1470 Ft / negyedév.


Tel.: +36-1-781-3236

Levélcím: 1464 Budapest, Pf. 1578.

Kiadó:
Bp. IX., Ráday u. 32., I. em. 3.
Hiteltelenné vált a Jobbik

Annak a Miklós Árpádnak a szavai ezek, aki részt vett a 23-ai zászlóbontáson, aki még a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Közgyűlés jobbikos frakcióvezetője, s aki bár csalódott a párt vezetésében, de nem lép ki a Jobbikból, amíg lát esélyt annak megmentésére.

A Hiradónak azt nyilatkozta, hogy egy percig sem hitt abban, hogy ezzel a változással, a néppártosodással nyerni lehet. Vona több évvel ezelőtt hirdetette meg a néppártosodási folyamatot. Miért nem hagyta el akkor a Jobbikot?
 
–Nem a néppártosdodás volt a legnagyobb baj, hanem, hogy előbb jött a „boldog Hanukát”, majd az alaptörvény módosításának elutasítása, és a Spinoza-házas megjelenés. Mirkóczki Ádám azon mondata, miszerint „az a retorika, ami 2010 előtt ment, az volt a nem igaz” – teljesen felháborított. Matematika-fizika szakos tanár vagyok, és a matematika a logikus gondolkodás tudománya, ezért azt mondtam, ha ezzel a Vona-féle politizálással nyerni lehet, akkor visszaadom a diplomámat.
 
Nem válaszolt a kérdésemre. Egy logikusan gondolkodó ember miért marad bent egy ilyen pártban?
Olvassa végig interjúnkat és a zászlóbontásról készült riportunkat a legújabb Magyar Fórumban!